מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהלן דוקטור:)יולי18/08/2010
השבוע עשיתי גשר לבן\שקוף אני דיי מרוצה ממנו כי הוא פחות נראה מאשר הגשר עם הברזלים, עוד לא התרגלתי ללחץ ולכאבים אבל אני מניחה שאני יתרגל וזה יעבור,עכשיו יש לי כמה שאלות
אני מעשנת..והרבה.. זה עלול לגרום לקוביות השקופות להצהיב??
והשאלה השניה האם תוכל להמליץ איך לצחצח את השיניים בצורה היעילה ביותר,יש מברשת חשמלית מיוחדת לגשר או שזה לא משנה איזה?
כמה זמן לוקח לגשר בהתחלה להתחיל להתיישר כבר?הרופא שלי אמר שאצטרך ללכת איתו כשנה\שנה וחצי...אגב אני בת 19.
ושאלה אחרונה אם אפשר,הרופא לא ממש הסביר לי מה קורה בסיום הטיפול של הגשר, וקראתי בהרבה מקומות שאם לא עושים משהו אז הם עלולות לחזור למצבם הקודם משהו שלא הייתי רוצה!אז מה עושים בד"כ לאחר שמורידים את הגשר?
המוןהמון תודה על התשובות:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון יצהיב את הגומיות השקופות
ד``ר אריאל דינבר18/08/2010ולא את הקוביות.
מברשת רגילה משחה עשירה בפלואורידים
השיניים מתחילות להתיישר בהתאם לבעייתך. במקרים מסוימים נין לראות שינויים כבר בשבועות הראשונים של הטיפול
מה הרופא שלך עושה בסוף הטיפול- רק הוא יוכל לספר לך. בד"כ נהוג להדביק קיבועים כדי לשמור על השיניים ישרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?