אהלן דוקטור:)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהלן דוקטור:)
    יולי
    18/08/2010

השבוע עשיתי גשר לבן\שקוף אני דיי מרוצה ממנו כי הוא פחות נראה מאשר הגשר עם הברזלים, עוד לא התרגלתי ללחץ ולכאבים אבל אני מניחה שאני יתרגל וזה יעבור,עכשיו יש לי כמה שאלות
    אני מעשנת..והרבה.. זה עלול לגרום לקוביות השקופות להצהיב??
    והשאלה השניה האם תוכל להמליץ איך לצחצח את השיניים בצורה היעילה ביותר,יש מברשת חשמלית מיוחדת לגשר או שזה לא משנה איזה?
    כמה זמן לוקח לגשר בהתחלה להתחיל להתיישר כבר?הרופא שלי אמר שאצטרך ללכת איתו כשנה\שנה וחצי...אגב אני בת 19.
    ושאלה אחרונה אם אפשר,הרופא לא ממש הסביר לי מה קורה בסיום הטיפול של הגשר, וקראתי בהרבה מקומות שאם לא עושים משהו אז הם עלולות לחזור למצבם הקודם משהו שלא הייתי רוצה!אז מה עושים בד"כ לאחר שמורידים את הגשר?
    המוןהמון תודה על התשובות:))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהלן דוקטור:)

הוספת תגובה

• עישון יצהיב את הגומיות השקופות

ד``ר אריאל דינבר
    18/08/2010

ולא את הקוביות.
    מברשת רגילה משחה עשירה בפלואורידים
    השיניים מתחילות להתיישר בהתאם לבעייתך. במקרים מסוימים נין לראות שינויים כבר בשבועות הראשונים של הטיפול
    מה הרופא שלך עושה בסוף הטיפול- רק הוא יוכל לספר לך. בד"כ נהוג להדביק קיבועים כדי לשמור על השיניים ישרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו