ייעוץ לגבי יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ לגבי יישור שיניים
    שרון
    18/08/2010

שלום לכם, אני בן 24 מעוניין ביישור שיניים. יש לי בעיה של ארבעה שיניים עליונות בפרונט בולטות החוצה ומאידך ארבעה עד שישה שיניים עקומות בלסת התחתונה (כל אחת בכיוון אחר).
    קיימת אצלי בעיה בלסת התחתונה (בפרונט) של נסיגת חניכיים.
    ראיתי בערך עשרה אורתודנטים שונים ולכל אחד מהם היתה את האסכולה שלו לגבי הריזיקה שאני לוקח לגבי יישור השיניים בלסת התחתונה, חלקם טוענים שבמידה ואעשה טיפול יישור שיניים בלסת התחתונה קיימת סבירות (שאולי לא באופן מיידי) יינשרו לי שיניים בשל הנסיגה.
    וחלקם טוענים שהבעיה לא קריטית כמו שאני חושבת (או כפי שאורתודנטים אחרים תיארו לי).
    אני מבולבל בנושא ואיני יודע מה להחליט, אבקש את עצתכם הכנה בנושא.
    תודה מראש,
    שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ לגבי יישור שיניים

הוספת תגובה

• אתה חייב לגשת לבדיקה

ד``ר אריאל דינבר
    18/08/2010

לא נוכל לתת לך עצה מבלי שנדע בדיוק מה הבעיה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתכם

שרון
    20/08/2010

שכחתי לציין כי ביקרתי אצל מומחה חניכיים (פרופסור)
    ולטענתו אמנם קיימת אצלי בעיה של נסיגת חניכיים אך לא בעיה של ספיגת עצם.
    יחד עם זאת, קשה לי להתעלם מחוות הדעת שמספר אורתודנטים שביקרתי אצלם שטענו כי הבעיה שלי קצת יותר מורכבת מכפי שהפרופסור טען ואף אחד מהם טען כי לא קיימת אופציה כזו של נסיגת חניכיים ללא ספיגת עצם.
    לחוות דעתכם המקצועית,
    אודה מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלותיך מחייבות בדיקה קלינית

ד``ר אריאל דינבר
    20/08/2010

לא נוכל לענות לשאלות בפורום זה הדורשות בדיקה קלינית. יש לבדוק מה בדיוק בעיתך כמו כן צילומי רנטגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו