מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אם עשיתי ישור שיניים לפני תשע שניםרעות11/09/2010
אם עשיתי ישור שיניים לפני תשע שנים ועכשיו צריכה/רוצה לעשות שוב מכיוון של שמו לי קיבוע והשיניים זזו. אפשרי לבקש מהרופא או המרפאה שעשו בזמנו את היישור לקחת אחריות על כך שלא שמו קיבוע ולבצע את הגשר החדש- שכן קיבוע הוא הכרחי לאחר יישור למיטב הבנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי שימור התוצאה
ד``ר אריאל דינבר12/09/2010אם זה קיבוע או פלטה ניידת נתון לשיקולו של הרופא המטפל. אני מניח שטיפלת אצל מומחה את יכולה לבקש ממנו שיסביר לך. גם היום ישנם מומחים רבים שלא מדביקים קיבועים וחלק שמדביקים רק בלסת תחתונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר
מישהי12/09/2010שיסביר לי למה הוא לא שם לי קיבוע ועכשיו השיניים זזו? לא חבל על העבודה, השנים עם הגשר.
גם לחפש את הרופא אחרי תשע שנים זה קצת הזוי.
אתה חושב שאורתודנט שעשה את הגשר בזמנו יכול לקחת אחריות על כך שהשיניים זזו כי לא שם קיבוע ולקחת את המשך טיפול עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא באחריותו
ד``ר עתליה וסרשטיין14/09/2010שיניים עלולות לזוז גם עם קיבוע, ואפילו כזה שלא התנתק. סביר להניח שניתנה לך פלטה לסייע בשמירת התוצאה. שיניים זזות כל החיים וגם לאחר טיפול אורתודונטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?