אם עשיתי ישור שיניים לפני תשע שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם עשיתי ישור שיניים לפני תשע שנים
    רעות
    11/09/2010

אם עשיתי ישור שיניים לפני תשע שנים ועכשיו צריכה/רוצה לעשות שוב מכיוון של שמו לי קיבוע והשיניים זזו. אפשרי לבקש מהרופא או המרפאה שעשו בזמנו את היישור לקחת אחריות על כך שלא שמו קיבוע ולבצע את הגשר החדש- שכן קיבוע הוא הכרחי לאחר יישור למיטב הבנתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמצעי שימור התוצאה

ד``ר אריאל דינבר
    12/09/2010

אם זה קיבוע או פלטה ניידת נתון לשיקולו של הרופא המטפל. אני מניח שטיפלת אצל מומחה את יכולה לבקש ממנו שיסביר לך. גם היום ישנם מומחים רבים שלא מדביקים קיבועים וחלק שמדביקים רק בלסת תחתונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר

מישהי
    12/09/2010

שיסביר לי למה הוא לא שם לי קיבוע ועכשיו השיניים זזו? לא חבל על העבודה, השנים עם הגשר.
    גם לחפש את הרופא אחרי תשע שנים זה קצת הזוי.
    אתה חושב שאורתודנט שעשה את הגשר בזמנו יכול לקחת אחריות על כך שהשיניים זזו כי לא שם קיבוע ולקחת את המשך טיפול עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא באחריותו

ד``ר עתליה וסרשטיין
    14/09/2010

שיניים עלולות לזוז גם עם קיבוע, ואפילו כזה שלא התנתק. סביר להניח שניתנה לך פלטה לסייע בשמירת התוצאה. שיניים זזות כל החיים וגם לאחר טיפול אורתודונטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו