קצת ארוך ומעמיק..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת ארוך ומעמיק..
    ליר
    12/09/2010

שמו לי גשר בכיתה י'..מסיבות פשוטות שהשיניים שלי איטיות ולוקח להן זמן ליפול ולהתפתח..
    הרופא אמר לי ייקח שנה ושלוש חודשים שנה וחצי גג.. אמרתי טוב, נסבול את השנה הזאת וזהו.
    מאז עשיתי ניתוח, הייתה לי שן כלואה בלסת העליונה בבפנים..היו צריכים לחתוך ולהתחיל למשוך כדי שזה יגיע לשורה, זה כאבים מטורפים ועזוב שחוויתי מקרים לא נעימים של טעויות וצורך לעשות את הניתוח פעמים.
    זה גם הביא לי מלא מלא מלא דלקות וחיידקים כי קשה לצחצח שם שיניים במיוחד שא' כואב וב' אני לא רואה אם ניקיתי מספיק טוב או לא, ועצם העובדה שעושים לחץ על החך זה עושה דלקת..הייתי תחת מלא אנטיביוטיקה וזה עשה לי שנה לא פשוטה שעשתה לי בעיות עם הבגרויות והכל.
    היום, כבר בכיתה י"ב, ברוך ה'...השן הופיע והיא נמצאת בשורה והכל נראה פיקס..ואני מתה להיפטר מזה, מתה..
    עכשיו חזרתי מהרופא והוא אמר בסוף שנה מורידים אמרתי אין מצב..זה שנה אחרונה שלי וגם ככה קשה לי לחייך
    שאלתי מה יש כבר עוד לתקן הוא מסביר לי שצריך ליישר את השורש..שאלתי מה יקרה אם נוריד עכשיו הוא אומר שכלום, נשים קיבוע וכלום לא יזוז..שאלתי אותו מה יהיה הבדל אם נישאר עד סוף שנה והוא אומר לי מבחינה חיצונית כלום רק השורש ייתישר.
    בעיקרון השיניים שלי ישרות. ואם הוא אומר שאם נוריד זה לא יעשה שום נזק אז אני מתחילה לחשוב על זה באופן רציני...מה דעתך?? מאוד חשוב לי להוריד את זה.. כמה נזק יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת ארוך ומעמיק..

הוספת תגובה

• בעתיד

ד``ר עתליה וסרשטיין
    12/09/2010

הכותרת עלולה לנוע בעקבות השורש, גם אם יש קיבוע. כדאי להביא את השורש למקום הרצוי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו