ייאוש מהרופא... אנא עזרו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייאוש מהרופא... אנא עזרו
    מישהי
    14/09/2010

שלום רב,
    אני כמעט בת 28.
    לפני שנתיים וקצת התחלתי טיפול ליישור שיניים. אז רופאה אמרה לי שיישור עלול לקחת שנה וחצי. עברו כבר שנתיים ואני עדיין תקועה באמצע טיפול. כבר איבדתי תקווה שהברזלים האלה אי פעם יירדו לי מהשיניים.כבר כמה פעמים הייתי קרובה לשלמות בטיפול וכל פעם הרופאה הייתה צריכה להזיז שן אחת שלא עמדה יפה. ואז כשהשן הרצויה נעמדה יפה ,השן אחרת נהייתה עקומה בגללה .ואז שוב לשנות הכל. הסיפור הזה נמשך יותר מחצי שנה - שכל פעם היא מזיזה מחדש הכל בגלל שן אחת.השיניים שעמדו מושלם נהיות שוב עקומות וזה כמובן מלווה בכאבים חזקים כל פעם. איני רואה סוף לטיפול הזה למרות שעיקרונית אני אמורה להיות כבר בשלבי סיום.הלכתי לרופאה אחרת והיא אמרה שייקח מקסימום חודשיים לסיים את הכל.לא נשארתי אצלה, המשכתי עם הרופאה שלי בתקווה שבאמת הכל ייסתיים כבר, אבל מאז עברה לפחות חצי שנה ואני לא רואה עדיין סוף.
    אני ממש מיואשת. שילמתי כבר את הכל הכסף עבור הטיפול ויש לי תחושה שלרופאה שלי לא ממש משנה מתי הטיפול ייסתיים.
    מה מומלץ לעשות במקרה כזה? כשאני שואלת אותה מתי נראה לה שהטיפול יגמר, היא נמנעת מלענות ובמקום זה מאשימה אותי בלחץ יתר.
    האם כדאי לעזוב רופא שלא בוטחים בו כבר בשלב כזה מאוחר - כמעט סיום מצד אחד ומצד שני אי ידיעה מוחלטת לגבי מועד הסיום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייאוש מהרופא... אנא עזרו

הוספת תגובה

• סביר להניח

ד``ר עתליה וסרשטיין
    14/09/2010

שגם הרופאה שלך מעוניינת בסיום הטיפול, כי אינה מקבלת תשלום לפי ביקורים.
    ההחלטה היא שלך אם לעזוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו