מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום,לילי21/09/2010
היה לי גשר רגיל על מנת לצמצם רווחים במשך שנתיים, לפי 8 חודשים הורדתי אותו ומאז אני עם קיבוע נשלף (קיבוע רגיל עם הפס ברזל שאפשר להחזי ולהוציא) .לפני 3 שבועות הוא נשבר לי ומאז אני בלעדיו כבר 3 שבועות.
נפתחו לי קצת רווחים בשיניים מאחורה.. האורטודנט אמר הקיבוע החדש יגיע רק עוד 3 שבועות מינימום. סה"כ חודש וחצי לפחות בלי קיבוע.ברור לי שהרווחים יגדלו עוד יותר .האורטודנט אמר שבאמת השיניים זזו ושהוא יחזק לי את הקיבוע כך שהוא יצמצם את הרווחים כמה שניתן.
אני מודאגת שיפתחו לי רווחים בשיניים הקידמיות ובכלל אחרי ששנתיים הייתי עם גשר
האם זה הגיוני בכלל שקיבוע יכול לצמצם רווחים אם מחזקים אותו ?! ואם זה משמעותי
ובמידה וזה לא הגיוני רצוי לעשות שוב גשר 8 חודשים אחרי שהורדתי ?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת!!
לילי22/09/2010יש לי כתר חרסינה קבוע בשן קידמית 21
הבנתי שניתן לעשות קיבוע קבוע (מאחורי השיניים) אבל זה בעייתי
הייתי שמחה לדעת אם זה נכון ולמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל.....
לילי29/09/2010זה ניתן אבל השאלה היא אם זה בעייתי כפי שהאורטונדט תיאר את זה כדבר שצריך להתעסק איתו כל הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן להדביק קיבוע על כתר
ד``ר אריאל דינבר27/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פשוט
ד``ר אריאל דינבר27/09/2010אני מניח שבמקרה שלך האורתודונט המומחה שלך צריך לתת לך את התשובות לשאלותיך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?