שלום,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,
    לילי
    21/09/2010

היה לי גשר רגיל על מנת לצמצם רווחים במשך שנתיים, לפי 8 חודשים הורדתי אותו ומאז אני עם קיבוע נשלף (קיבוע רגיל עם הפס ברזל שאפשר להחזי ולהוציא) .לפני 3 שבועות הוא נשבר לי ומאז אני בלעדיו כבר 3 שבועות.
    נפתחו לי קצת רווחים בשיניים מאחורה.. האורטודנט אמר הקיבוע החדש יגיע רק עוד 3 שבועות מינימום. סה"כ חודש וחצי לפחות בלי קיבוע.ברור לי שהרווחים יגדלו עוד יותר .האורטודנט אמר שבאמת השיניים זזו ושהוא יחזק לי את הקיבוע כך שהוא יצמצם את הרווחים כמה שניתן.

אני מודאגת שיפתחו לי רווחים בשיניים הקידמיות ובכלל אחרי ששנתיים הייתי עם גשר
    האם זה הגיוני בכלל שקיבוע יכול לצמצם רווחים אם מחזקים אותו ?! ואם זה משמעותי
    ובמידה וזה לא הגיוני רצוי לעשות שוב גשר 8 חודשים אחרי שהורדתי ?

תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,

הוספת תגובה

• שאלה נוספת!!

לילי
    22/09/2010

יש לי כתר חרסינה קבוע בשן קידמית 21
    הבנתי שניתן לעשות קיבוע קבוע (מאחורי השיניים) אבל זה בעייתי
    הייתי שמחה לדעת אם זה נכון ולמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל.....

לילי
    29/09/2010

זה ניתן אבל השאלה היא אם זה בעייתי כפי שהאורטונדט תיאר את זה כדבר שצריך להתעסק איתו כל הזמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן להדביק קיבוע על כתר

ד``ר אריאל דינבר
    27/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא פשוט

ד``ר אריאל דינבר
    27/09/2010

אני מניח שבמקרה שלך האורתודונט המומחה שלך צריך לתת לך את התשובות לשאלותיך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו