קיבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיבוע
    שיר
    13/10/2010

שלום,
    אני בת 22 לפני 4 שנים עברתי טיפול של 4 וחצי שנים (שלאחריו לא הייתי עם מקבע בלסת העליונה הוא אמר שלא כדאי לשים שם)
    לפני כשבועיים בערך התחילו לי תזוזות ולחצים בלסת העליונה ואף זזו לי שיניים באופן די משמעותי, אני חושבת שזה קרה כתוצאה משיני הבינה שפתאום התחילו לגדול ביחד. מאז הייתי אצל האורטודנט שטיפל בי הוא אמר שלדעתו זה לא מהשיני בינה ולפי דעתו השיניים לא יזוזו יותר, ושבקשר ללשיניים שזזו אפשר לסדר זאת ע"י פלטה שקופה.
    אני בעוד כ 3חודשים טסה לטיול של 4 חודשים. והוא אמר שלפי דעתו אין טעם להתחיל בטיפול ושאני אבוא אליו אחרי שאני חוזרת.. ביקשתי ממנו שישים לי מקבע למעלה כי אני חוששת שהם עוד ימשיכו לזוז לי עד אז... הוא אמר שהוא לא רוצה לשים מקבע רק לכמה חודשים כדי להוריד אותו אחר כך, וסירב להגיד למה, הוא רק אמר שהוא לא חושב שהשיניים יזוזו.
    אני מאוד שחוששת שהן יזוז לי בזמן שאני אהיה בחו"ל .. אני ממש מרגישה רגישות ומפחדת לנגוס עם השיניים הקידמיות.
    האם זה ממש בלתי אפשרי לשים מקבע רק לכמה חודשים עד שמתחילים טיפול??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיבוע

הוספת תגובה

• קיבוע - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    14/10/2010

קיבוע מודבק בד"כ לתקופות ארוכות (שנים). לתקופה קצרה נהוג להרכיב מכשיר נייד (נשלף).
    טכנית אפשר לעשות הכל. לשיקולו של הרופא שלך מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

לילך
    14/10/2010

קודם כל תודה על התגובה המהירה...
    האם אפשרי לתקן שן שהתקעמה קדימה או אחורה קצת... בפחות מ3 חודשים? או שזה בלתי אפשרי...??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת... - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    14/10/2010

כעקרון כאשר מדובר ב"שן שהתעקמה קצת" ויש לה מקום בקשת של השיניים אז התשובה היא כן. אבל לכל כלל יש יוצא מן הכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו