עזרה לגבי כאבים לאחר טיפול אורתודנט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה לגבי כאבים לאחר טיפול אורתודנט
    שרון
    14/10/2010

שלום רב,
    אתמול עשיתי טיפול אורתודנטי (ברקטים), מאז שעשיתי את הטיפול יש לי רגישות בשיניים בזמן אכילה זאת אומרת שכאשר אני נוגס במשהו או טוחן משהו עם השיניים הטוחנות אני מרגיש כאבים.
    בנוסף, הברקטים מקדימה משפשפים לי את השפה ואז חותכים אותה.
    האם זה הליך טבעי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה לגבי כאבים לאחר טיפול אורתודנט - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    14/10/2010

אני מניח שקיבלת הסברים לאחר ההדבקה. אני גם מניח שהוסבר לך לגבי כאבים לאחר הטיפול. אני גם מניח שקיבלת שעווה אורתודונטית שיש להשתמש במקרים כאלה. אם אכן כן, אז תשתמשי ואם לא אז תחזרי למרפאה ותבקשי הסברים מלאים לגבי מגבלות כאבים צחצוח ובעיות אפשריות. זה תפקיד האורתודונט/צוות המרפאה לתת לך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

שרון
    14/10/2010

תודה על התגובה. רק לא הבנתי משהו. "כאבים אחרי הטיפול" כוונתך במהלך התקופה של היישור שיניים ולא לאחר היישור, כן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    14/10/2010

הכוונה לאחר שהודבקו לך קוביות על השיניים והפעילו כח. הפעלת הכח גורמת לתופעות שונות ביניהן במקרים מסוימים גם כאבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו