עזרה דחופה באמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה באמת
    בר ש
    18/10/2010

שלום, אני רוצה לעשות ישור שיניים... יש לי שיניים עליונות בולטות שיוצאות החוצה ואחת מאחורה שנכנסה פנימה. ולמטה יש צפיפות כבדה שעקמה לי את השיניים קצת לא בצורה חמורה (כך גם למעלה). עכשיו הלכתי לאורטודנט והוא אמר לי שאצטרך לעשות גשר ובסוף הטיפול השיניים יבלטו יותר קדימה כי עדיף לא לעקור כי זה יאריך את משך הטיפול. הלכתי גם לרופאת שיניים שאינה מומחית באורתודנטיה והיא עושה את שיטת הדמון. היא המליצה לי עליה ועל טיפול בה. עכשיו חשוב לי לשמור על אסתטיקה ואני רוצה שקוף. יש קוביות שקופות חרסינה בגשר רגיל ובדמון יש גם שקוף. האם דמון שקוף זה לא טוב? זה מה שהאורטודנט אמר לי והרופאה לא אמרה לי דבר כזה. והאם דמון יגרום לכך שהלסת בסוף הטיפול לא תבלוט קדימה? כמו בגשר רגיל ללא עקירה. מה עדיף? גשר שקוף או דמון שקוף? מה החסרונות והיתרונות והאם באמת לעשות טיפול דמון אצל מישהי לא אורטודנטית או אצל אורטודנט אך טיפול גשר רגיל?

אני מאוד מבולבלת.... אשמח לתשובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה באמת

הוספת תגובה

• עזרה דחופה באמת - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    21/10/2010

עדיף טיפול אצל אורתודונט מומחה . בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל לא ענית לי עד הסוף...

בר שקד
    22/10/2010

מה עדיף שיטת הדמון או רגיל עם עקירות? כי אמרו לי שבדמון יקח לי הרבה פחות זמן וגם הלסת לא תזוז קדימה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל לא ענית לי עד הסוף... - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    22/10/2010

לפי כל המחקרים שיטת דיימון לא מהירה יותר ואין השפעה שונה על תזוזת הלסת. לגבי עקירות או לא - החלטה שלך עם האורתודונט ולא רופא שיניים כללי עדיפה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו