שיטת האינויזליין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיטת האינויזליין
    אלון
    26/10/2010

שלום רב,

אני בן 21, משתחרר בעוד כחודשיים ובזמן האחרון מצטער על כך שלא עברתי יישור שיניים בגיל יותר צעיר.
    שמעתי על שיטת האינויזליין והשיטה מאוד קרצה לי.
    השאלה שלי היא כזאת:
    1. מהם החסרונות העיקריים של השיטה? בכל האתרים למיניהם רשומים רק היתרונות מן הסתם כדי לשווק את השיטה אבל לא רשום חסרונות.
    2. האם השיטה מומלצת למשל לפני טיול אחרי צבא? הבנתי שהשיטה דורשת הרבה התעסקות והשקעה מצד המטופל וזה אמור להיות בעייתי להיות מטופל בשיטה בזמן טיול ממושך.
    3. הבנתי שחלק מהשיטה הוא לשייף את צידי השיניים כדי "לעשות מקום" לשיניים להתיישר. האם הדבר לא פוגע בשיניים? האם הדבר יכול לעשות נזק ארוך טווח או תמידי לשיניים?

ובאמת כל דבר עוד שתוכלו לתרום לי בנושא אני אשמח מאוד. אני יודע שהשיטה יקרה משמעותית אבל אני לא מסוגל בכלל לחשוב על הברזלים והגומיות וכל העסק הזה "מתרוצץ" לי בשיניים...
    המון המון תודה מראש הנושא מאוד חשוב לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיטת האינויזליין

הוספת תגובה

• שיטת האינויזליין - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    02/11/2010

1. לעתים יש צורך בתוספת מכשור קבוע לפרק זמן מסוים כדי שהתוצאה תהיה מושלמת. תלוי במקרה
    2.כל טיפול אורתודונטי אינו מומלץ , אם אתה נוסע לתקופה ארוכה. רצוי לבצעו כשתשוב.
    3. השיוף אינו מזיק, אם נעשה בתחום המגבלות הדרושות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו