לאחר טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר טיפול
    מיכל
    05/11/2010

היי,אני בת 17 ואמורה להסיר את הקוביות לאחר טיפול ממושך,
    הרופא שאל איזה צורת קיבוע אני מעדיפה ואין לי מושג,הבנתי שיש שתי אפשרויות שאפשר לשלב לשני הלסתות,משהו קבוע או לחילופין ניידת,
    שאלתי בבקשה מה מומלץ ולאיזה לסת?אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר טיפול

הוספת תגובה

• לאחר טיפול - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    06/11/2010

קיבוע קבוע בשתי הלסתות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר טיפול

מיכל
    07/11/2010

היי .הרופא אמר או קיבוע קבוע בשתי הלסתות .או קיבוע בלסת תחתונה ובלסת עליונה פלטה משמרת שאפשר להוציא .אני לא יודעת מה לעשות ומה עדיך.אם תוכל לכתוב את החסרונות והיתרונות של כל אחת מהאפשריות אשמח מאד לדעת מה אתה ממליץ .תודה רבה. שבוע טוב ( :

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר טיפול - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    09/11/2010

עדיף קיבועים, אמינים יותר, ובסופו של דבר הפלטה מוצאת את מקומה במגירה ולא בפה. קיבוע כשמו כן הוא - הוא קבוע (בתוך הפה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו