הזזת שורש השן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזזת שורש השן
    ורד
    22/11/2010

האורטודנט העיר משהו כי בשן מסויימת יהיה צורך בהזזת השורש ע"י מכשור קבוע ולא ניתן להסתפק בהזזת הכותרת. האם ניתן להזיז רק כותרת והאם הזזת שורש השן היא מורכבת יותר וככרוכה ביותר סיכונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזזת שורש השן

הוספת תגובה

• הזזת שורש השן - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    23/11/2010

הזזת שורש מורכבת יותר מהזזת כותרת בלבד, אם היא נעשית בצורה נכונה וזהירה אין סכנה ממדית לשורש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבוע המשך

שלי
    23/11/2010

אני חוששת מהאפשרות שלא אוכל לצחצח שיניים באופן יסודי בגלל הקיבוע ובעקבות כך הופעת עששת ודלקות חניכיים להן אני נוטה. שאלה נוספת, בין השיניים הקדמיות (4 החותכות והניבים) נשארו לי רווחים מסויימים שככה ישארו, האם במצב כזה לא יראו את הקיבוע? (יישור השיניים נועד היה לתקן את 2 הניבים שצמחו גבוה יותר מיתר השיניים בלבד)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבוע המשך - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    23/11/2010

נכון שקשה יותר לצחצח ואם אינך מקפידה ויש לך גם הטיה לעששת אולי קיבוע זה לא פתרון עבורך. השאלה עד כמה את באמת מצליחה לשמור על שיניים נקיות ועד כמה עד נוטה לעששת, ומעבר לזה עד כמה חשוב לך שהשיניים לא יזוזו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו