שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    כרמית
    02/12/2007

כשהייתי קטנה נפלתי על השן הקדמית והיא נשברה. לאחר שנה עשו לי השלמה לשן. כיום אני בת 30בזמן האחרון השן עם ההשלמה נהייתה מאוד רגישה לחום ולקור. מה אני צריכה לעשות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• פני לרופא השיניים

ד``ר עתליה וסרשטיין
    03/12/2007

הבעייה אינה קשורה לאורתודונטיה+יישור שיניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה עם השיניים החותכות ושיני הניב.

רביד
    27/12/2007

היי,
    אני בת 16 ויש לי בעיה עם השיניים הקידמיות-[שיני ניב וחותכות] בלסת העליונה.
    צירפתי בקישור תמונה שתעזור לכם להבין כי לי קצת קשה לנסח.[איפה שיש חצים ונקודות אלו השיניים שאיתן הבעיה .]
    [a href=http://img85.imageshack.us/img85/8393/teeth31ne8.gif id=link]http://img85.imageshack.us/img85/8393/teeth31ne8.gif[/a]

מאחורי השיניים השפיציות שלי [ השיניים החותכות אם אני לא טועה] יש את שיני הניב [שיני הניב הן הקטנות והשיניים שעליהן הן הגדולות והשפיציות יותר].מה שגורם לכך שהשיניים המוחבאות, לא רואיןם אותן בכלל וזה יוצר רווחים ומראה של שיניים כמו ערפדי כזה.

הלכתי לרופא שיניים והוא אמר שצריך להזיז את כל השיניים של הלסת העליונה לאחור כדי שיהיה מקום להכניס את השיניים הקטנות המוחבאות. הוא גם אמר שזה טיפול של בערך 4 שנים כולל הרסן ואם אחכה לגיל יותר מאוחר יצטרכו לעשות לי ניתוח. המחיר שיצא לטיפול הוא מאוד יקר ורציתי להתייעץ איתכם מה צריך לעשות בנושא,מה הוא הניתוח שאצטרך לעשות אם אחכה ועל המחיר שבערך טיפול כזה צריך לעלות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו