יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים
    רוני
    07/12/2010

שלום רב,
    השבוע ביקרתי בשתי מרפאות על מנת לקבל ייעוץ אורתודנטי.
    הראשונה אורתודנט מטעם כללית סמייל בעל ותיק של 10 שנים בתחום- הציע לטפל בלסת העליונה בלבד משום שהשיניים בלסת התחתונה ממש מסודרות ואין כל טעם לגעת בהם.
    הרופא השני הוא אורתודנט מומחה בעל מרפאה פרטית- הציע לשים גשר בשתי הלסתות בשיטה החדשנית שבה ניתן להרחיב את שתי הלסתות.
    אציין שהבעיה בשיניים שלי היא רק בליטה של 3ס"מ של השיניים הקידמיות שנמצאות בלסת העליונה כלפי חוץ.

האמת היא, שדי הסכמתי עם הייעוץ שנתן לי הרופא של כללית מה גם שהעלות אצל רופא פרטי היא פי שלוש יותר גבוהה. השאלה היא האם להתפשר על רופא שלא נחשב כמומחה בתחום....
    בכל מקרה , אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אורתודנטים מומחים שעובדים עם כללית סמייל מאיזור המרכז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים

הוספת תגובה

• יישור שיניים - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    08/12/2010

רצוי מאוד מומחה. שאלי בכללית סמייל מי מומחה אצלם ובדקי זאת באתר ההסתדרות לרפואת שיניים או אתר האגודה האורתודונטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו