טיפול דרך האונברסיטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול דרך האונברסיטה
    מירי
    14/12/2010

אני בת 30 מעוניינת בגשר פנימי. המחירים שדורשים במרפאות פרטיות מופקעים ואין ביכולתי לגייס סכום כזה עצום. הבנתי כי באונברסיטת ת"א ניתן לעשות גשר בסכום זול יותר משמעותית. האם התוצאות המתקבלות הן טובות בהשוואה ללרופא פרטי? האם הגיוני שטיפול בסמכים פנימיים עולה 15000?האם כל השבוע יש טיפולים כאלו? אשמח לתשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול דרך האונברסיטה

הוספת תגובה

• הי רינת

טל
    14/12/2010

לאחר בירור דומה שערכתי לפני מספר חודשים:
    באונ' ת"א את יכולה לקבל טיפול מוזל אם את סטודנטית באונ'.
    הטיפול זול בהרבה מאשר אצל רופא פרטי- אפילו יכול להגיע ל 50% מהמחיר. ממכרה שעשתה טיפול לינגואלי אצלם הבנתי שהיא מרצה.
    אני ביררתי גם אצלם וגם אצל מספ' רופאים- פרטיים ודרך קופת החולים, וקיבלתי חוות דעת שונות- בטיפול אצלי היה צורך לעקור שן בלסת התחתונה עקב צפיפות, באונ' ת"א הציעו לי עקירה של שן תחתונה קדמית (דבר שמאד לא מצא חן בעיני), בעוד האורטודנטים הפרטיים הציעו לי עקירה של שן אחורית יותר, דבר שמקטין מאד את אי האסתטיקה.
    חשוב שתדעי כי לא כל אורטודנט יכול לבצע טיפול לינגואלי ויש לעבור הסמכה לשם כך.
    בסופו של דבר בחרתי באורטודנט פרטי ברעננה(נפלא!) עם כל המחיר היקר, אשר הפנה אותי לעריקה של שן לא קדמית ואני מטופלת בטיפול לינגואלי בשם אינקוגניטו- שהוא ייצור סמכים מותאמים אישית לכל שן- כך שההתאמה היא מקסימאלית ואי הנוחות היא מינימלית, ואני מאד מאד מרוצה.
    בהצלחה!!
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטל ולד"ר עתליה

מירי
    15/12/2010

טל אני אשמח אם תוכלי להגיד כמה עלה לך הטיפול? וכשציינת את הטיפול הלינגואלי האם יש כמה טיפולים לינגואלים?
    אני הבנתי שכולם יכולים להיות מטופלים באונברסיטה ולא חייבים ללמוד שם, האם זה נכון? מה התנאים בלהיות מטופל שם?מה הפרוצדורה?
    והבנתי שייעוץ ללינגואלי יש רק ימי שלישי מדוע? האם גם טיפולים יש רק יום אחד בשבוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטל ולד"ר עתליה - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    16/12/2010

יש מספר שיטות לטיפול לינגואלי
    כולם יכולים להיות מטופלים באוניברסיטה
    הטיפול ניתן על ידי רופאי שיניים שמתמחים באורתודונטיה תחת הדרכה של מומחים באורתודונטיה.
    טיפול לינגואלי ניתן בימי שלישי ורביעי, לפי המומחים המדריכים בתחום זה.
    מס' טלפון לברורים: 036407456/310
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מירי
    17/12/2010

האם המחירים באוניברסיטה זולים משמעותית ממחירים שמציעים רופאים פרטיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    18/12/2010

זולים יותר. לכל אדם סדר גודל אחר של "משמעותי". כדאי שתתקשרי לברר פרטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו