מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול דרך האונברסיטהמירי14/12/2010
אני בת 30 מעוניינת בגשר פנימי. המחירים שדורשים במרפאות פרטיות מופקעים ואין ביכולתי לגייס סכום כזה עצום. הבנתי כי באונברסיטת ת"א ניתן לעשות גשר בסכום זול יותר משמעותית. האם התוצאות המתקבלות הן טובות בהשוואה ללרופא פרטי? האם הגיוני שטיפול בסמכים פנימיים עולה 15000?האם כל השבוע יש טיפולים כאלו? אשמח לתשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רינת
טל14/12/2010לאחר בירור דומה שערכתי לפני מספר חודשים:
באונ' ת"א את יכולה לקבל טיפול מוזל אם את סטודנטית באונ'.
הטיפול זול בהרבה מאשר אצל רופא פרטי- אפילו יכול להגיע ל 50% מהמחיר. ממכרה שעשתה טיפול לינגואלי אצלם הבנתי שהיא מרצה.
אני ביררתי גם אצלם וגם אצל מספ' רופאים- פרטיים ודרך קופת החולים, וקיבלתי חוות דעת שונות- בטיפול אצלי היה צורך לעקור שן בלסת התחתונה עקב צפיפות, באונ' ת"א הציעו לי עקירה של שן תחתונה קדמית (דבר שמאד לא מצא חן בעיני), בעוד האורטודנטים הפרטיים הציעו לי עקירה של שן אחורית יותר, דבר שמקטין מאד את אי האסתטיקה.
חשוב שתדעי כי לא כל אורטודנט יכול לבצע טיפול לינגואלי ויש לעבור הסמכה לשם כך.
בסופו של דבר בחרתי באורטודנט פרטי ברעננה(נפלא!) עם כל המחיר היקר, אשר הפנה אותי לעריקה של שן לא קדמית ואני מטופלת בטיפול לינגואלי בשם אינקוגניטו- שהוא ייצור סמכים מותאמים אישית לכל שן- כך שההתאמה היא מקסימאלית ואי הנוחות היא מינימלית, ואני מאד מאד מרוצה.
בהצלחה!!
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטל ולד"ר עתליה
מירי15/12/2010טל אני אשמח אם תוכלי להגיד כמה עלה לך הטיפול? וכשציינת את הטיפול הלינגואלי האם יש כמה טיפולים לינגואלים?
אני הבנתי שכולם יכולים להיות מטופלים באונברסיטה ולא חייבים ללמוד שם, האם זה נכון? מה התנאים בלהיות מטופל שם?מה הפרוצדורה?
והבנתי שייעוץ ללינגואלי יש רק ימי שלישי מדוע? האם גם טיפולים יש רק יום אחד בשבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטל ולד"ר עתליה - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין16/12/2010יש מספר שיטות לטיפול לינגואלי
כולם יכולים להיות מטופלים באוניברסיטה
הטיפול ניתן על ידי רופאי שיניים שמתמחים באורתודונטיה תחת הדרכה של מומחים באורתודונטיה.
טיפול לינגואלי ניתן בימי שלישי ורביעי, לפי המומחים המדריכים בתחום זה.
מס' טלפון לברורים: 036407456/310
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מירי17/12/2010האם המחירים באוניברסיטה זולים משמעותית ממחירים שמציעים רופאים פרטיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין18/12/2010זולים יותר. לכל אדם סדר גודל אחר של "משמעותי". כדאי שתתקשרי לברר פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?