שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רותי
    05/12/2007

יש לי רווח בין הלסת העליונה ללסת התחתונה בשיניים הקדמיות (כשאני סוגרת את השיניים יש רווח ב-6 השיניים הקדמיות, כלומר השיניים הקדמיות עד הניבים כולל)
    השיניים שלי יחסית ישרות ועד כמה שאני יודעת אני לא זקוקה לגשר.
    יש דרך להעלים את הרווח?
    (חשוב לי לציין שהדבר מאוד מפריע לי כשאני מדברת.)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• עוד כמה פרטים..

רותי
    05/12/2007

אם הסברתי את עצמי לא כל -כך נכון. כשאני סוגרת כל השיניים האחוריות "יושבות" ככה שהלסת העליונה יושבת נכון על הלסת התחתונה, אבל השיניים הקדמיות עולות למעלה ונוצר רווח, שכאילו אם היה אפשר למשוך את השיניים למטה קצת זה היה מסתדר.
    יש דרך לסרד את הרווח הזה?
    מקווה שהייתי ברורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאשר הרווח הוא אנכי המקרה מורכב

ד``ר אריאל דינבר
    05/12/2007

קשה לסגור רווח מסוג זה כי בד"כ גם הלשון נדחפת ומפריעה לפעולה וליציבות התוצאה. אם זה מאד מפריע לך אל תהססי לפנות להתייעצות אצל מומחה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סגירת רווח

ד``ר אריאל דינבר
    05/12/2007

יבוצע בד"כ ע"י טיפול אורתודונטי ובמקרים מורכבים ע"י טיפול אורתוכירורגי (יישור שיניים וניתוח)
    ע"מ לדעת מה את צריכה בדיוק מומלץ להיבדק ע"י מומחה ליישור שיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו