יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים
    אור
    31/12/2010

שלום רב לחברי הפורום,

מספר שאלות בידי.

1. היום אני בן 23 ובגיל 12 עשיתי ישור שיניים ללסת העליונה.
    לא שמו לי קיבוע לאחר הטיפול והשיניים שלי זזו מעט.
    עשיתי את זה דרך קופת חולים.
    אז רציתי לשאול אם זו עילה לתבוע מהקופה טיפול נוסף (כמובן אחרי בדיקה וצילום) ?

2. מדוע הקופות חולים אינן עושות יישור שיניים עם קוביות בפנים השיניים? ואם יש הבדל בכלל בתוצאות הטיפול? אני בן 23 ולהתחיל ללכת עם קוביות בשיניים זה עניין דיי מביך ובעייתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים

הוספת תגובה

• יישור שיניים - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    01/01/2011

1. אני מניח שאין עילה לתביעה, אבל תמיד תוכל לחזור למרפאה שבה טופלת ולבקש דרך היועץ האורתודונטי של הקופה טיפול חוזר. בחלק מהמקרים בהתאם להמלצת האורתודונט ולשיקול דעתו של היועץ מקבלים הנחה יפה על טיפול חוזר. יתכן גם שתשלם מחיר מלא על טיפול חוזר. שווה לנסות.
    2. אנחנו לא נציגי קופות החולים כך שלא נוכל לענות על שאלתך. אולי בעתיד כן יהיו טיפולים אורתודונטים במכשור לינגואלי (פנימי), ואולי לא.
    תוצאות הטיפול תלויות בשיטה, בנסיון, במיומנות הרופא המטפל ובמידת הפרפקציוניזם שלו. באופן תיאורתי ניתן להגיע לאותן תוצאות במכשור פנימי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו