הרכבת שתלים וצמצום הרווחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרכבת שתלים וצמצום הרווחים
    ע.י
    05/01/2011

שלום,

אני בת 28 ואני לקראת סיום טיפול של גשר שקוף בשיניים שקיים אצלי כבר יותר משנתיים .עוד מקסימום חודשיים מסירים לי את הגשר ואז אני צריכה להרכיב ברווחים שנוצרו בגלל צפיפות השיניים עוד ארבעה שתלים בנוסף לעוד שניים שכבר הרכיבו לו במהלך הטיפול.רציתי לדעת אם גם לאחר ששמים את כל השתלים בפה יש סיכוי שהרווחים בשיניים יחזרו להיות כמו שהם היו?מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה?אני ממש פוחדת שהרווחים יחזרו לי כי הם היו רווחים מאוד גדולים בין שן לשן ועכשיו השיניים צמודות ויפות.עדיין לא נתנו לי לשים פלטה וגם לא קיבוע לשיניים כי עוד לא הורידו לי את הגשר.אני אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.

תודה,עדנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרכבת שתלים וצמצום הרווחים - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    05/01/2011

אני מניחה שהשתלים משמשים במקום שיניים, שחסרות. לכן, סביר להניח שלא יחזרו רווחים גדולים, כי הכתרים שעל השתלים מהווים מעצור מסויים לתנועת השיניים הסמוכות. עליך להביע את חששותיך בפני המטפלים בך, כדי שיסבירו לך את דרך פעולתם. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו