מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרכבת שתלים וצמצום הרווחיםע.י05/01/2011
שלום,
אני בת 28 ואני לקראת סיום טיפול של גשר שקוף בשיניים שקיים אצלי כבר יותר משנתיים .עוד מקסימום חודשיים מסירים לי את הגשר ואז אני צריכה להרכיב ברווחים שנוצרו בגלל צפיפות השיניים עוד ארבעה שתלים בנוסף לעוד שניים שכבר הרכיבו לו במהלך הטיפול.רציתי לדעת אם גם לאחר ששמים את כל השתלים בפה יש סיכוי שהרווחים בשיניים יחזרו להיות כמו שהם היו?מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה?אני ממש פוחדת שהרווחים יחזרו לי כי הם היו רווחים מאוד גדולים בין שן לשן ועכשיו השיניים צמודות ויפות.עדיין לא נתנו לי לשים פלטה וגם לא קיבוע לשיניים כי עוד לא הורידו לי את הגשר.אני אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.
תודה,עדנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרכבת שתלים וצמצום הרווחים - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין05/01/2011אני מניחה שהשתלים משמשים במקום שיניים, שחסרות. לכן, סביר להניח שלא יחזרו רווחים גדולים, כי הכתרים שעל השתלים מהווים מעצור מסויים לתנועת השיניים הסמוכות. עליך להביע את חששותיך בפני המטפלים בך, כדי שיסבירו לך את דרך פעולתם. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?