בחירת מומחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת מומחה
    אנסטסיה
    26/04/2007

שלום, אני מעוניינת לדעת איך נכון לבחור מומחה. חשוב לי שאני לא אשלם סכום מופרז בגלל השם או המיקום של הרופא ומין הסתם שיהיה מומחה טוב.( אין לי המלצות על הרופא מסויים)
    ועוד שאלה: מאילו מקרים שמים גשר פנימי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת מומחה

הוספת תגובה

• שאלתך מצויינת

ד``ר אריאל דינבר
    29/04/2007

לצערי אין לי תשובה שתספק אותך. את יכולה לצאת מתוך הנחה שכל המומחים עברו הכשרה אקדמית במוסד מוכר ועברו את בחינות ההתמחות מטעם המועצה המדעית, לכן כולם טובים. אני ממליץ לך לחפש מומחה באזור מגורייך ולודא שהוא (או היא) אכן מומחה, להגיע לבדיקה וחוות דעת, לקבל הצעת מחיר, לבדוק עוד 2-3 הצעות באזור ולהשוות בהתאם לגורמים שנראים לך חשובים (עלות, הרגשה כללית במרפאה, רופא נחמד ורגוע מול רופא לחוץ ורגזן...) אני באופן אישי הייתי מחפש אורתודונט בעל ידע, נסיון וידיים טובות ואם אפשר, גם סימפטי. כל השאר פחות חשוב בעיני. כיצד תמצאי? אני חושב שגם רופאי השיניים הכלליים לא מסוגלים לתת תשובה לשאלה הזו. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו