מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 26סופי16/01/2011
היי,
אני בת 26 והיה כבר גשר כשהייתי צעירה יותר.מ השיניים חזרו להיות עקומות לא כמו בעבר כמובן אך התעקמו במידה ניכרת. הייתי מעוניינת ליישר את השיניים,אציתי לברר איזה שיטות יש ליישור השיניים שלא כוללות את השיטה הקונבנציונלית של מתכות על השיניים. מהו טווח המחירים בשיטות אלו? מרוב שאני בטראומה מהברזלים על השיניים שקלתי לעשות לימינייט... האם זו אלטרנטיבה הגיונית?
תודה
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 26 - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין16/01/2011למינייטס זו אלטרנטיבה הגיונית לדעתי, אם אפשרות זו תפטור את בעיית העקמומיות. וזאת כיוון שכל יישור שיניים ידרוש שמירת התוצאה בקיבוע ו/או פלטה, שאינם נדרשים אם למינייטס מספקים לך פתרון.
יש שיטות אורתודונטיות של סמכים שקופים, סמכים פנימיים וללטות שקופות, שלא מתאימות לכל מקרה.
איננו נכנסים לנושא מחירים שמשתנים מרופא לרופא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת למינייטס
ריקי24/01/2011עברתי בעבר יישור שיניים וחלק מהשיניים התעקמו.
האם שייטת למיניטס מומלצת לי יותר מיישור חוזר?
האם שיטת זו כדאית בהתחשב בכן שמדובר בהתערבות חיצונית (השחזת השן) שיכולה לפגוע בשן ולצורך אסתתטי בלבד?
אשמח לדעת עוד על השיטה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת למינייטס - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין27/01/20111. לא בהכרח מומלצת יותר. תלוי במקרה.
2. כדאית למקרים בהם ציפוי השן הטבעית במצב לא תקין.
מי שעוסק בשיטה אינם אורתודונטים אלא מומחים לשיקום הפה או רופאי שיניים כלליים.
בהצלחה,
עתליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?