בת 26

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 26
    סופי
    16/01/2011

היי,

אני בת 26 והיה כבר גשר כשהייתי צעירה יותר.מ השיניים חזרו להיות עקומות לא כמו בעבר כמובן אך התעקמו במידה ניכרת. הייתי מעוניינת ליישר את השיניים,אציתי לברר איזה שיטות יש ליישור השיניים שלא כוללות את השיטה הקונבנציונלית של מתכות על השיניים. מהו טווח המחירים בשיטות אלו? מרוב שאני בטראומה מהברזלים על השיניים שקלתי לעשות לימינייט... האם זו אלטרנטיבה הגיונית?

תודה
    סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 26

הוספת תגובה

• בת 26 - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    16/01/2011

למינייטס זו אלטרנטיבה הגיונית לדעתי, אם אפשרות זו תפטור את בעיית העקמומיות. וזאת כיוון שכל יישור שיניים ידרוש שמירת התוצאה בקיבוע ו/או פלטה, שאינם נדרשים אם למינייטס מספקים לך פתרון.
    יש שיטות אורתודונטיות של סמכים שקופים, סמכים פנימיים וללטות שקופות, שלא מתאימות לכל מקרה.
    איננו נכנסים לנושא מחירים שמשתנים מרופא לרופא.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטת למינייטס

ריקי
    24/01/2011

עברתי בעבר יישור שיניים וחלק מהשיניים התעקמו.
    האם שייטת למיניטס מומלצת לי יותר מיישור חוזר?
    האם שיטת זו כדאית בהתחשב בכן שמדובר בהתערבות חיצונית (השחזת השן) שיכולה לפגוע בשן ולצורך אסתתטי בלבד?
    אשמח לדעת עוד על השיטה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטת למינייטס - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    27/01/2011

1. לא בהכרח מומלצת יותר. תלוי במקרה.
    2. כדאית למקרים בהם ציפוי השן הטבעית במצב לא תקין.
    מי שעוסק בשיטה אינם אורתודונטים אלא מומחים לשיקום הפה או רופאי שיניים כלליים.
    בהצלחה,
    עתליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו