מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה..סיון01/02/2011
הלכתי לייעוץ אצל אורטודנטית שהמליצה לי לעשות גשר וניתוח של הלסת לאחר שחשבתי על זה החלטתי שאני רוצה רק גשר ושהשיניים יהיו ישרות בלי ניתוח. היא הסכימה ואמרה לי שאני אצטרך 2 עקירות, היא שמה לי גומיות בשיניים שמהם סבלתי כאבים במשך שבוע וקצת ולאחר שבועיים הגעתי אליה לעשות את הגשר, הכל היה מסוכם, כשהגעתי היא אמרה לי שבסוף צריך 4 עקירות אמרתי לה שזה בסדר ואז היא אמרה לי שהיא רוצה שאני אעשה גשר בלי עקירות, שאלתי אותה מה הוא ייתן והיא אמרה שהוא רק יישר את קו האמצע, שאלתי אותה אם זה יקח את השיניים העליונות שבולטות אחורה היא אמרה לא, שאלתי אם זה יכניס את השיניים הבולטות פנימה והיא אמרה לא, אז אמרתי לה שאני רוצה את הגשר עם העקירות כדי שזה יהיה כמו שהיא אמרה לי בהתחלה והשיניים יהיה ישרות והשיניים העליונות והתחתונות יהיו במקביל, זה לא יפתור את הבעיה של הלסת אבל כן של השיניים, ואז היא החליטה שהיא לא רוצה לעשות לי כי זה נגד העקרונות שלה לעשות משהו שלדעתה לא יהיה מושלם, הורידה לי את הגומיות ואמרה שהיא לא רוצה לעשות לי את הטיפול ושאם אני רוצה היא יכולה לתת לי מישהו אחר אמרתי לה לא והלכתי. נשארתי עם הרווחים שנוצרו מהגומיות, בשביל הגשר לקחתי 2 ימי חופש שלא יכלתי כבר לבקש לבוא לעבודה (אני סטודנטית וזה תקופת מבחנים וגם ככה יוצא לי להפסיד הרבה ימי עבודה בגלל המבחנים) וסבלתי כאבים של כמעט שבועיים ועכשיו אני מנסה לקבוע תור לאורטודנט אחר אבל שוב אני צריכה לעבור את הכל מההתחלה, למצוא אורטודנט טוב, לשלם 200 שקל לייעוץ, לחכות כמה שבועות שיהיה תור, בינתיים השיניים יזוזו חזרה ואני שוב אצטרך לסבול את הכאבים שהיו לי מהגומיות, אני ממש עובדת עצות, אני מנסה לקבוע תור ואצל כולם אפשרי רק עוד כמה שבועות או שעולה 200 שקל וגם ככה הפסדתי הרבה כסף וזמן בגללה, אני גרה בחיפה, אם תוכלו לתת לי עצה, או להפנות אותי לאורטודנט שיהיה במחיר שהוא סביר כמו שהיה אצלה בסביבות ה10000-14000 ושלא צריך לחכות אצלו כמה שבועות כדי לקבוע תור, תודה מראש... סיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה.. - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין02/02/2011הכנסי לאתר האגודה האורתודונטית או לאתר ההסתדרות לרפואת שיניים ומצאי שם את רשימת המומחים לאורתודונטיה באזור מגוריך. בשיחה טלפונית לקביעת תור, תוכלי לברר את מחיר הבדיקה. איננו יודעים ואיננו עוסקים במחירים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?