פלטה בשיניים העליונות וגם בתחתונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלטה בשיניים העליונות וגם בתחתונות
    ע.י
    04/02/2011

שלום,
    אני בת 28 ועוד בערך כחודש אני מסיימת יישור שיניים של כשנתיים וחודשיים והאורטודנט שלי אמר לי שאני יכולה לבחור האם לשים קיבוע או פלטה כדי לשמור על התוצאה.אני ממש לא בעד קיבוע גם כי קשה לי שיש לי גוף זר בפה וזה גם לכל החיים וגם כי זה נראה לי ממש לא נוח וזה גם יכול לגרום לדלקות בפה אם לא מנקים את האיזור כמו שצריך.אני רוצה לשים פלטה בשני הצדדים של השיניים,גם בלסת העליונה וגם בתחתונה.רציתי לשאול האם זה מקובל והאם זה יכול להיות לי לא נוח לדבר עם זה.חשוב לי לדעת אם זה יפגע לי בכושר הדיבור כי אני עובדת בשירות לקוחות טלפוני.בנוסף רציתי לדעת אם זה כואב לשים פלטה ומה אתה ממליץ?את יישור השיניים עשיתי עקב רווחים שהיו לי בין כל השיניים כמעט בפה .
    תודה מראש,
    ע.י

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פלטה בשיניים העליונות וגם בתחתונות - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    05/02/2011

מקובל שימור תוצאה בפלטות. עלול להיות לא נוח בדיבור - תלוי בסוג הפלטה, גודלה ועוביה. לא אמור לכאוב. חשוב מאוד שתוף הפעולה בהרכבת הפלטה, כי רווחים נוטים להיפתח. ההחלטה שלך בתמיכת האורתודונט שלך לא נוכל להחליט במקומך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו