הצעת מחיר פלטה שקופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצעת מחיר פלטה שקופה
    נוי
    17/02/2011

שלום! עברתי יישור שיניים עם גשר לפני 7 שנים בערך ומאז נשאר לי הקיבוע שהתרופף לאחרונה, כתוצאה מכך נפתח לי רווח קטן בשיניים הקדמיות בלסת העליונה. שמעתי שיש טיפול יעיל לכך בפלטה שקופה שאותה אצטרך להרכיב למשך 17 שעות ביום לתקופה של עד חצי שנה (גם הבנתי שכל שבועיים עליי להחליף לפלטה "חדשה" וכך לצמצם את הרווח). הצעת המחיר שקיבלתי מאורטודנט באופן פרטי הייתה 8,500 שקלים, וכיוון שהגשר עצמו עלה לי 10,000 נראה לי מוגזם לשלם סכום שכזה על רווח ממש קטן, מה טווח המחירים לטיפול שכזה? והאם דרך קופת החולים זה יהיה משמעותית זול יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצעת מחיר פלטה שקופה

הוספת תגובה

• היי אשמח לדעת איזה מרפאה קיבלת הצעה

אני
    10/04/2012

היי אני אשמח לדעת איזה מרפאת שיניים קיבלת את ההצעת מחיר הזאת כי אני קיבלתי ב 20.000 שקל
    אשמח אם תשאירי לי פרטים טלפון כתובת וכו'..
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יצא לך זול יחסית למחיר שהציעו לי

פרח
    10/04/2012

30 אלף. ובשני מקומות שהייתי.. אם אפשר לכתוב איפה קיבלת .. אני אשמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעת מחיר פלטה שקופה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    10/04/2012

אני ממליץ לבדוק אם הרופא מומחה כי רופאי שיניים כלליים שאינם בוגרי התמחות באורתודונטיה גובים בד״כ מחירים נמוכים בהשוואה למומחים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעת מחיר פלטה שקופה - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    20/02/2011

פנה וברר בקופות החולים או אצל רופאים נוספים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו