שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רחלי
    18/02/2011

מאחר ואני מעוניינת להוריד את הקיבוע שבשיניים התחתונות (הוא עליי כבר 5 שנים בערך וגם לפניו היו לי שניים תחתונות ישרות), רציתי לדעת איך האורטודנט יוריד אותו? האם מדובר בשיוף? או בחומר כימי שהוא ישים כדי לפורר את הקיבוע? אני שואלת מפני שכאשר האורטודנט שלי שם לי את הקיבוע על השיניים, הוא שם יותר מידי, כך שלא יכולתי לסגור את הלסתות, ואז הוא התחיל לשייף ובתהליך הוריד לי חלק משן, כלומר הוא לא שייף מבפנים הוא שייף מלמעלה עד שהגיע לשן ועוד המשיך. מאז אני לא בקשר איתו, למעשה לא הייתי רוצה לגשת אליו שוב כדי שיוריד לי את הקיבוע מחשש שיעשה נזק נוסף (דרך אגב שאלתי 2 רופאי שיניים ושניהם אמרו שהוא אכן שייף את השן (ועוד עקום!)) אני לא יודעת מה לעשות. האם אני חייבת לגשת אליו ע"מ שיוריד את הקיבוע ואם כן האם שוב פעם מדובר בשיוף?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    20/02/2011

אין חומר כימי שמפורר את הקיבוע. גם אם יש שיוף קל של האמייל, אין בכך נזק. כדאי שתפני לאורתודונט שלך, כדי שיסביר לך את השלכות הסרת הקיבוע במקרה שלך על עמדות השיניים לאורך זמן והאם הוא ממליץ על הסרת הקיבוע. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו