טיפול בשיניים כלואות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בשיניים כלואות
    יעל
    23/02/2011

שלום,
    שמי יעל ואני בת 28. לאחרונה "התגלו" בפי שני ניבים כלואים. בביקורת אצל רופאה אורתודנטית, נאמר לי כי עליי לבצע הליך של יישור שיניים לטובת יצירת מקום לשיניים הכלואות הקבועות ולאחר מכן עקירת שיני החלב ומשיכת השיניים הכלואות למיקומן ע"י רופא כירורג (חשיפת החניכיים והדבקה על השן). היות ובגילי בלאו הכי ההליך הכירורגי איננו מכוסה ע"י חברת הביטוח, אני מנסה למצוא רופא אחד שמתמחה בשתי הקטגוריות הללו ואצלו אוכל לבצע את ההליך כולו. למיטב הבנתי יהיה עליי להתרוצץ בין שני רופאים במשך תהליך שעלול לקחת בין שנה וחצי לשנתיים. באמצעות האינטרנט לא צלחתי בנסיונותיי, אולי תוכלו אתם לעזור לי מהכרותכם. אשמח גם לשמוע אם לאור הפרטים שפרסמתי, האם ידוע על תהליך מזורז, שייתכן ויקח פחות משנתיים להגיע לתוצאה הרצויה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בשיניים כלואות

הוספת תגובה

• טיפול בשיניים כלואות - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    01/03/2011

הכירורג מבצע את פעולת החשיפה בלבד של השיניים הכלואות בפגישה אחת או מקסימום שתיים.שאר הטיפול כולל משיכת הכלואות למקומן מתבצע על ידי האורתודונט. לא מוכר אורתודונט מומחה שהוא גם כירורג מומחה. הליך מזורז יתכן, אך לא מובטח על ידי פרוצדורה כירורגית בעצם, שעשויה לזרז את תנועת השיניים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו