שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יסמין
    18/12/2007

שלום רב,
    אני בת 21 וגילו אצלי בעיה של מבנה לסת צר מאוד עוד כשהייתי קטנה,בת11 בערך,אך נאמר לי כי גיל 11 זה גיל שמאוחר להתחיל טיפול להרחבת לסתות ושאין מה לעשות ולכן הערכתי היתה שאין דבר מה שאוכל לעשות ולכן המשכתי בחיי היום יום מבלי לטפל בבעיה..אך כרגע הבעיה הזו מציקה לי הן בפן האסתטי (הלסת הצרה לא ממש מחמיאה לי לפנים) והן בפן הבריאותי(קשה לי להגיע לסגירה מלאה של השיניים)
    אז קיימים חידושים המאפשרים הרחבת לסת ויישור שיניים בגיל שלי כיום(21)?
    תודה רבה, שני ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הרחבת לסת

ד``ר עתליה וסרשטיין
    18/12/2007

הרחבת הלסת בגילך בעזרת אורתודונטיה בלבד עלולה שלא להיות מספקת. ייתכן צורך בסיוע כירורגי להרחבה. גם יציבות ההרחבה לאחר שהושלמה אינה מובטחת. למרות זאת טיפולי הרחבה נעשים גם בגילך וגם בגיל מאוחר יותר.
    בהצלחה לך שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה..

יסמין
    19/12/2007

שוב שלום,
    התכוונת שלאחר טיפול אורטונדטי יציבות ההרחבה אינה מובטחת?או גם לאחר טיפול כירורגי יציבות ההרחבה אינה מובטחת?
    תודה רבה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשני סוגי ההרחבה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    20/12/2007

יציבות מלא אינה מובטחת. קיימים אמצעים לשמירה על היציבות - בדרך כלל מדובר בפלטהלשימוש חלק מהיממה - בעיקר בלילה.
    בהצחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו