מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיינים ניידותליאור23/03/2011
שלום רב
שמי ליאור אני בן 22 ולפני חצי שנה שמתי גשר שקוף בשתי הלסטות
בעקבות שיש לי 3 שיניים ניידות נערך לי צילום בשיינים למעלה החליט הרופא שאני צריך להוריד את הגשר ושיש לי בעייה שיש לי שורש מאוד קצר ונסיגה שלו וזה מסוכן
ולכן החליט שזה מסוכן אצלי ואני צריך להוריד את הגשר ושאורתונטיה זה לא הפתרון שלי
האם בגלל 3 שיינים הקדמיות שהם ניידות זאת סיבה להוריד גשר?
למטה כל הרווחים כבר נסגרו
רק למעלה בין ה4 הראשונות יש עוד רווח יחסית גדול
הוא אמר שהוא ישלח אותי לרופא משקם ולאחר מכן יציע לי פתרונות אחרים
כמובן שהוא אמר שהוא יחזיר לי את כל הכסף...
מה אעשה? אני ממש מאוכזב ??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיינים ניידות - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין25/03/2011זו סיבה טובה להורדת הגשר.
קבל את מה שיעץ האורתודונט. ניתן לסגור רווחים באמצעות שיקום על ידי הגדלת השיניים.
לדעתי, האורתודונט עבד עבורך והשיג תוצאה, גם אם לא מושלמת ואינו צריך להחזיר לך את כל הכסף אולי רק חלק ממנו. שמח בלקיחת האחריות של מי שטיפל בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש תודה
ליאור25/03/2011אני מאוד מודה לך על ההתייחסות
כמו שהאורטודנט טען השינים שלי יחסית קטנות למבנה פנים
מה האפשרויות הנוספות לצמצום רווחים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש תודה - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין27/03/2011רצוי שתפנה לצורך פתרונות לא אורתודונטיים למומחה או מומחית לשיקום הפה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון
lior28/03/2011לאחר בדיקה עם רופא לשיקום הפה האפשרות היחידה הכי טובה שהמולצה לי זה כתרים "זרקורניה" לצמצום הרווחים בכל אופן השאלה שלי היא כזאת אני בחור צעיר עם שיניים בריאות, האם זה לא מסוכן להשים כתרים על שיניים בריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?