יישור שיניים למבוגרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים למבוגרים
    שירה
    26/03/2011

שלום,
    אני בת 27, הלסת העליונה שלי בולטת והיא בנוסף גם צרה,יש צפיפות בשיניים ושני השיניים הקידמיות בולטות יותר משאר השיניים.
    מאחר שאני לא מעוניינת בטבעות הנראות לעין,
    אילו שיטות קיימות בשוק שרלוונטיות לגיל מתקדם?
    שמעתי על פלטות שקופות- מה טווח המחירים של שיטה זו וכמה זמן טיפול בערך אורך הטיפול?
    יש עוד שיטות דומות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים למבוגרים

הוספת תגובה

• יישור שיניים למבוגרים - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    27/03/2011

בנוסף לפלטות השקופות יש גם שיטה של מכשור קבוע בצד הפנימי של השיניים, שנקרא טיפול לינגואלי. לא ניתן להעריך על פי נתונים כתובים בלבד מה משך הטיפול הצפוי וגם המחיר אינו אחיד, אך הוא יקר בהרבה בדרך כלל ב-10 אלפי שקלים או אפילו ב-20 אלפי שקלים מטיפול חיצוני. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים חלופיים לגשר הרגיל

מור
    31/03/2011

שלום,
    רוצה לשאול לגבי אותם טיפולים חלופיים שציינת (אני כרגע עוברת טיפולים קדם אורטודנטיים), האם יש הנחה חמבוטחי כללית פלטינום או עובדי סמיילי או מבוטחי הראל????
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים חלופיים לגשר הרגיל - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    02/04/2011

טיפולים אלה בד"כ לא ניתנים בקופות אלא במרפאות פרטיות בלבד. בנוגע לביטוחים עליך לבדוק בפוליסה שאת מבוטחת אם יש לך החזר בגין טיפול אורתודונטי או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו