חשיפת שן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפת שן
    t
    28/03/2011

שלום אני בת 21 ואני צריכה לעשות גשר הבעיה שיש לי עדיין שן חלבית בלסת העליונה..הסבירו לי שאני צריכה לעבור ניתוח לחשיפת שן לפני הגשר..הייתי אצל מספר רופאים אורתוודניטים אבל כולם אמרו לי שהניתוח מורכב והם לא יכולים לבצע אותו...
    רציתי לשוא האם כדי לבצע את הניתוח למרות שהשן לא כואבת ולא מכאיבה? ותוך כמה זמן השן הכלואה תצא?
    מאוד קשה לי להחליט לעשות את הניתוח הזה מאחר והוא נראה לי מורכב ואני לא מוצאת רופא מקצועי וטוב שיקנה את התחושה הבטוחה בטיפול שלו...:(

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיפת שן

הוספת תגובה

• חשיפת שן - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    28/03/2011

אורתודונטים לא מבצעים ניתוחים לחשיפת ניבים. הם מבצעים משיכת שן כלואה לאחר חשיפה כירורגית של השן. לא ברור לי מדוע יש התנגדות למשוך את השן, אולי המיקום שלה מורכב ורחוק, אולי זוית השן בעייתית. אני ממליץ בכל זאת לגשת למומחה נוסף ולקבל הסברים מפורטים בצורה שתוכלי/תוכל להבין טוב יותר מה הבעיה. כאב לא קשור לענין השן הכלואה. ישנם הרבה מצבים הדורשים התערבות גם כאשר אין כאבים. מבחינת הזמן הרבה גורמים משפיעים על מהירות בקיעת שן במיוחד שהיא כלואה. קחי בחשבון שהיא יכולה גם לא לצאת בכלל אם לא מתערבים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו