יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים
    ל.
    02/04/2011

שלום, יש לי גשר כבר חודשיים והשיניים כמעט התיישרו לגמרי, אבל יש משהו שמטריד אותי, אני אישית מעדיף שבחיוך כמה שפחות להראות את החינייכים ויותר את השיניים עצמן, ורוב החברים שלי אחרי יישור שיניים השיניים היו להם על אותה שורה, אבל ביישור שלי שתי השיניים הקדמיות יורדות קצת למטה ואמרתי לרופא שלי שיעשה אותם על אותה שורה עם השיניים האחרות, אבל הוא אמר לי שעדיף שלא .. למרות שרוב הרופאים האחרים ככה עושים לאנשים שהם מיישרים להם, אז רציתי להראות תמונה ולשאול את דעתך אם באמת צריך ששתי השיניים הקדמיות יהיו על אותה שורה כמו השיניים האחרות או ככה להשאיר ..
    ועוד שתי שאלות
    1. אחרי ששמתי את הגשר החיוך שלי והשפתיים השתנו, האם זה יחזור למצב הקודם אחרי שאני אוריד אותו?
    2. איזה שיטות יש היום להגדלת השיניים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים

הוספת תגובה

• יישור שיניים - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    02/04/2011

1. החותכות המרכזיות אמורות להיות נמוכות מהחותכות הצידיות, במלים אחרות הן לא אמורות להיות באותו גובה.
    2. לגבי החיוך והשפתיים יש להניח שאם היה שינוי מאז שהתחלת טיפול רוב הסיכויים שתשאר עם החיוך החדש.
    3. הגדלת שיניים זה תחום שלא קשור ליישור שיניים, ויש להתייעץ עם האורתודונט אם אתה אכן צריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו