פלטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלטה
    אני
    04/04/2011

עברתי טיפול של יישור שיניים כשנה , שן אחת הייתה על השן השנייה והיה לי גם רסן.. אחרי הטיפול שמתי פלטה 24 שעות במשך חצי שנה ואז בהוראת הרופא שמתי אותה רק בשעות שהייתי בבית. השיניים זזו קצת(שן אחת עלתה מעט מעל השנייה) אבל לא רואים את זה כ''כ וזה לא מתקרב למה שהיה לפני. לפני חודשיים וחצי איבדתי את הפלטה , לפני שבוע הייתי אצל הרופא והוא הזמין לי פלטה חדשה ואמר שעכשיו עליי להיות איתה שוב 24 שעות ביממה במשך חצי שנה. השאלה שלי היא, אם אני אשים את הפלטה 14-15 שעות ביום במקום 24, יכול להיות שהשיניים יזוזו יותר ויחזרו למצב הרגיל שלהן לפני תחילת הטיפול?
    בנוסף רציתי לשאול, אם ניתן לשים גשר חדש כדי בכל זאת ליישר אותה לגמרי.. כמה זמן זה ייקח ומה העלות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלטה

הוספת תגובה

• פלטה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    05/04/2011

עברת נסיגה בתוצאות הטיפול, מומלץ להחזיר את השיניים למצבו הקודם ולקבע את התוצאה ע״י קיבוע ולא פלטה נשלפת. נראה שבמקרה שלך אם תרכיבי את הפלטה גם אם יסתדרו לך השיניים למצבן הקודם הסיכוי שייתעקמו לך השיניים שוב הוא גדול יחסית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו