דחיפת לשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחיפת לשון
    אסנת
    05/04/2011

שאלתי בעבר על דחיפת לשון וברצוני לחדד את שאלתי, אני בת 22 עם הרגל של דחיפת לשון. ניסו לקבע אצלי תוצאה של סגירת רוווח בין 2 השיניים הקדמיות ע"י פלטה בלילה אך במשך היום הרווח נפתח מעט ובלילה נסגר ע"י הפלטה והרופא אמר כי יש בכך נזק גדול לשיניים עקב התנועה המתמדת. שאלתי היא 1.האם קיבוע קבוע לא מסכן את השיניים במצב כזה כלל?, ו-2.הרופא אמר כי לו הייתי עם קיבוע קבוע שנה ואז אפילו מסירה אותו השיניים לא יטו לחזור למקומן האם זה אכן כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחיפת לשון

הוספת תגובה

• דחיפת לשון - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    07/04/2011

קיבוע כעקרון לא מסוכן לשיניים. הבעייתיות בקיבוע שהוא דורש תחזוקה ונקיון, אם לא מקפידים על נקיון יש פוטנציאל גדול יותר להתפתחות עששת. ובנוסף לכך הוא עלול להתנתק ובמצב זה השן המנותקת עלולה לזוז. למרות האמור לעיל אני מאד ממליץ על קיבוע, זהו פתרון אמין יחסית ובעיקר נח. בניגוד למה שכתבת אני לא הייתי מסיר את הקיבוע לאחר שנה אלא משאיר אותו לתקופה ארוכה מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו