שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אילת
    08/04/2011

אני בת 31 אחרי ישור שיניים וקיבלתי פלטה ללכת איתה 16 שעות עכשיו לא ממש הלכתי איתה לפי מה שאמרו עכשיו שמתי לב שהרווח בין 2 השיניים הקידמיות טיפה מתחיל להתפתח אז עכשיו אני שמה אותה כל הזמן השאלה שלי האם הפלטה מחזירה למצב הקודם היא תסגור שוב את הרווח (מינימלי) או היא רק לשימור הקיים?

רב תודות
    וכן אני יודעת שאני צריכה להשמע להוראות הרופא:))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    09/04/2011

יתכן שהפלטה תצליח לסגור לך את הרווח ויתכן שלא. זה מאד תלוי בכוון הפתיחה של הרווח. אם השיניים ברחו הצידה או קדימה או בסיבוב. תנסי, אין לך מה להפסיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אילת
    09/04/2011

אני באמת אנסה במידה ולא אצליח אני לא רוצה שוב להשים סמכים על השיניים וחשבתי על אינויזליין בזמנו זה עלה מאוד יקר אבל יתכן כי זה היה לטיפול מלא , מה סדר גודל שאתה מעריך מבחינת עלות ומס פלטות לסגירה של רווח מינימלי כאמור אחרי ישור שיניים מלא שקצת נפתח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    09/04/2011

שוב, לא כל הרווחים הם דומים מבחינת הטיפול, לעתים זה מאד פשוט ובמקרים אחרים זה מורכב יותר. לא אוכל להגדיר את מספר הפלטות לצורך סגרירת הרווח. לגבי עלויות כפי שכתבת זה יחסית יקר בהתאם לשיקול הרופא שבודק אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו