מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ישור שיניים לבן 4ליאת12/04/2011
בני בן 4 בעל לסת עליונה בולטת
האם אפשר להתחיל טיפול בגיל זה
בלילה כשהוא ישן אני מנסה ללחוץ לו על השיניים הקדמיות למספר דקות (לא חזק מידי..)ועל החניכיים העליונות האם זה יכול לעזור טיפה או שאולי אני גורמת לו נזק..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישור שיניים לבן 4 - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין12/04/2011לא יכול לעזור. אם הלחיצה חזקה מדי עלול להיגרם נזק. לא מקובל להתחיל טיפול בגיל זה.
עדיף לתרגלו לעמדה קדמית יותר של הלסת התחתונה. בדרך כלל בה הבעיה.
בכל מקרה, את יכולה לפנות לייעוץ עם בנך אצל מומחה או מומחית לאורתודונטיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
ליאת14/04/2011תודה על ההתיחסות המהירה
אודה לך אם תנחי אותי איך לתרגל איתו עמדה של לסת תחתונה כפי שכתבת
האם ישור של לסת תחתונה הוא מסובך יותר האם לוקח יותר זמן?
ומה המניעה להתחיל טיפול כבר עכשיו
אנא עצתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין15/04/2011נסי ללמדו להביא את השיניים הקדמיות התחתונות כמעט עד לקדמיות העליונות.
לא מדובר ביישור לסת אלא בעידוד לגדילתה.
לא כדאי להכביד על הילד במכשירים בגיל כה צעיר.
מקובל לא לפני גיל בקיעת החותכות העליונות הקבועות בסיבות גיל 7-8 שנים.
אל דאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
ליאת15/04/2011במידה ואני בכל זאת ארצה להתחיל טיפול
במה זה כרוך?
האם הטיפול ארוך יותר וומורכב יותר מיישור שיניים קדמיות עליונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין16/04/2011
כדאי שתפני עם בנך לייעוץ אצל מומחה או מומחית לאורתדונטיה, אם את מאוד מוטרדת.
אם הבעיה בלסת תחתונה אחורית, אכן הטיפול ארוך יותר ותוצאותיו פחות ניתנות לחיזוי לעומת יישור קדמיות עליונות. שיניים נשירות= שיני חלב איננו מישרים אלא לעתים נעזרים בהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?