מנשך פתוח - האם יש תקווה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנשך פתוח - האם יש תקווה?
    נטלי פרידמן
    13/04/2011

שלום קוראים לי נטלי אני בת 16 ואני מטופלת כבר קרוב לחמש שנים אצל אורטודנטית. יש לי מנשך פתוח עקב הלשון שלא מדברת נכון שהרופאה אומרת שאפשר לסגור אותו אך יש סבירות גבוהה שהשיניים יחזרו למצבם הקודם בעוד מספר שנים. היא נתנה לי הפנייה לקלינאית תקשורת הבעיה שזה עולה המון כסף- האם בכלל שווה ללכת אליה?! האם בגילי יש פתרון לבעיה?! והאם בגלל להמשיך עם הטיפול האורטונדטי שאני סובלת ממנו מאוד אם ממילא המצב יחזור לקדמותו?! תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנשך פתוח - האם יש תקווה?

הוספת תגובה

• מנשך פתוח - האם יש תקווה? - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    13/04/2011

האורתודונטית צודקת. אם תנוחת הלשון בעיקר במנוחה (לא רק בדיבור ובבליעה) לא תשתנה, המנשך הפתוח יווצר מחדש, גם אם יתוקן. לכן כדאי לפנות לקלינאית תקשורת שעוסקת בנושא. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

נטלי פרידמן
    15/04/2011

הקלינאית תקשורת יכולה בכלל בגילי לעזור לי לשנות את ההרגל הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    15/04/2011

תלוי בך. אם את תוכלי לשלוט בהרגל. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו