יישור שיניים שיטת damon

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים שיטת damon
    אבי
    14/04/2011

שלום
    אני בן 21
    הייתי אצל רופא שיניים כדי לקבל חוות דעת ליישור שיניים
    יש לי לסת עליונה צרה ושיניים צפופות וניבים בולטים
    הרופא הציע לי לעשות גשר וסכמי damon על מנת לנסות לחסוך את האפשרות של עקירות השיניים, הוא לא הבטיח למנוע את העקירות ב100 אחוז.
    הייעוץ המדובר היה בתאריך 14.4.11 וקיבלתי הפניה לעשות סט צילומים.

נקבעה לי פגישה נוספת לחודש הבאה ובא נאמר לי שכבר יושם לי הגשר בלסת העליונה.
    יכול להיות מצב כזה של התקדמות מהירה כזו, בפגישה השניה כבר לשים את הסמכים?
    הוא שהרופא התכוון שהוא ישים לי משהו אחר אולי למדידות או משהו ולא הבנתי נכון?

כמו כן מה דעתכם על השיטה הזאת של הdamon והאם באמת היא יכולה למנוע עקירות במצבים מסויימים?

מדובר על 11 אלף ש"ח ואני מאוד לחוץ, אשמח לעזרה והכוונה.

יש לציין שהרופא לא נמצא באתר אגודת האורטודנטים(במקום מגוריי יש רק מומחה אחד לאורטודנטיה והוא ממש עמוס ויקר).

תודה רבה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים שיטת damon

הוספת תגובה

• תיקון לשאלה

אבי
    14/04/2011

יושם לי גשר בלסת העליונה אך בעקרון אני צריך גשר ב2 הלסתות, בשלב הראשון יושם לי גשר רק למעלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף שכחתי לציין

אבי
    15/04/2011

השיניים הקדמיות שלי בולטות יותר מהשיניים התחתונות, האם לאחר טיפול בdamon הן יבלטו יותר?
    הרופא אמר לי שבעקירה השיניים יכנסו פנימה וזה ישנה לי את מבנה הפנים, ובדיימון זה מעט יוצא החוצה, אבל השיניים הקידמיות שלי די יוצאות קדימה, עד כמה שיטת הדיימון תוציא לי את השיניים עוד קדימה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף שכחתי לציין - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    15/04/2011

חשוב מי שמטפל ולא השיטה. אם ניתן לבצע ללא עקירות, ניתן לעשות זאת בכל שיטת סמכים. רופאי שיניים כלליים רבים שאינם אורתודונטים מכירים רק את שיטת Damon ולכן הם מוכרים אותה כמוצלחת יותר. השיטה טובה ככל שיטה אחרת.
    מידת הצפיפות וכמות ההרחבה וקבעו את עמדת השיניים הקדמיות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו