אורתודנטים ויישור שיניים עקומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורתודנטים ויישור שיניים עקומות
    יהודה ירוחם
    22/04/2011

אני בן 29 ומגיל 10 אני סובל משיניים קדמיות תחתונות ועליונות עקומות מאוד עם רווח גדול ביניהן.זה נובע מכך ששיחקתי עם מיקומי השיניים שנפלו, למרות שכל סביבתי אמרה לי לא לא לעשות כך והסבירה לי שייצאו לי שיניים עקומות. כיום כאשר אני מאמין כי מצבי הכלכלי מאפשר לי לטפל בשיניי , אני שואל האם ניתן ליישר את שיניי ולהקנות להן מראה נורמלי או שאיאלץ לקבל שתלים או שיניים תותבות. עליי לציין כי כבר קבעתי תור לבדיקה אצל אורתודנט ב-1/5 במרפאת כללית סמייל ביד אליהו ת"א. אני מאמין כי אני יכול לסבול כל כאב בשביל להגשים את חלומי שיניים נורמליות. מצ"ב צילום של שיניי כדי שתהיה לכם איזושהי אינדיקציה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אורתודנטים ויישור שיניים עקומות - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    22/04/2011

ניתן לישר את שינייך ולהקנות להן מראה נורמלי. ייתכן שיהיה צורת בשיקום בנוסף לאורתודונטיה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תגובתך המהירה רק מה זה

יהודה ירוחם
    22/04/2011

שיקום הפה? שיניים תותבות? אני שואל רק כדי להיערך לזה כלכלית, לא שזה מפריע לי שיניים תותבות או שתלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תגובתך המהירה רק מה זה - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    22/04/2011

ייתכן שגודל שינייך קטן יחסית לגודל הלסתות. במצב כזה אחת מאפשרויות הטיפול היא הרחבת חלק מהשיניים. תיתכן אפשרות לסגור רווחים בין השיניים הקדמיות ולהשאיר רווחים מאחור, גם ללא שיקום. כנראה שתדע יותר לאחר שתיבדק. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על ההפרעה שוב אבל באיזו כמות

יהודה ירוחם
    22/04/2011

כסף אתם מעריכים יכול להסתכם הטיפול בכל שיניי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על ההפרעה שוב אבל באיזו כמות - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    22/04/2011

סדר גודל של אלפי שקלים. יאמרו לך בבדיקה. שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו