קיבוע בשיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיבוע בשיניים
    איתן
    27/04/2011

שלום רב, עשיתי טיפול ליישור שבסופו הלכתי עם פלטה וכרגע נשאר לי קיבוע בשיניים התחתונות שאני נמצא איתו מעל שלוש שנים. בביקור האחרון אצל האורטודנטית לשם בדיקה שאלתי עד מתי אצתרך ללכת עם הקיבוע והיא ענתה לי "להרבה זה עד גיל 35 לפחות".
    באחת הפעמים בהם עשיתי טיפול סטימה אצל רופא שיניים הוא אמר לי שאחרי שנה היה צריך להוריד את הקיבוע ושלא מומלץ ללכת איתו יותר מידי זמן מכיוון שהמקום בו שאריות מצתברות ואוסף חיידקים. כרגע אני נמצא בהתלבטות להמשך אם עלי להוריד את הקיבוע או להמשיך ללכת איתו?
    אשמח לקבל יעוץ בנושא, תודה מראש! איתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיבוע בשיניים

הוספת תגובה

• קיבוע בשיניים - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    30/04/2011

אין ספק שמבחינת נקיון השיניים ובריאות החניכיים עדיף ללא קיבוע, אך מבחינת שמירה על יישור השיניים יתרון הקיבוע משמעותי. אם אין בעיית חניכיים או חשד לעששת, וחשוב לך שהשיניים לא תתעקמנה, השאר את הקיבוע. אם אין לך בעיה לקבל תזוזה של השיניים, עדיף להסירו. לא ניתן לחזות אם ובאיזו מידה השיניים יזוזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו