יישור שיניים ע"י פלטה - חוט מתכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים ע"י פלטה - חוט מתכת
    מיכאל
    06/05/2011

יש לי 2 שיניים עליונות מלפנים שבולטות קדימה וגם קצת הצידה, זה די הפריע לי אבל לא רציתי לעשות גשר קבוע ועוד עכשיו שאני משרת בצבא בכלל זה מפריע.
    לכן הלכתי לייעוץ אצל אורטודנט והוא אמר שכל טיפול מתאים לי למצב בשיניים ואחרי ששילמתי סכום מטורף וחיכיתי יותר מחודש וחצי, הוא הביא לי מעין פלטה
    קטנה כזאת מפלסטיק שמחובר אליה חוט מתכת שמקיפה את השיניים הקדמיות ואמורה ליישר לי אותם. הוא אמר לי שאני צריך לשים את זה לפחות 18 שעות ביום
    והטיפול יסתיים תוך כמה חודשים קצת מעל חצי שנה. הפלטה עליי והחוט מתכת מקדימה רופפת ואפילו לא מפעילה לחץ, והפלטה נראית קצת עקומה והיא רק לוחצת לי בפה.
    איך לעזעזל הדבר הזה אמור ליישר לי את השיניים?! אני יודע שפלטה כזאתי שמים אחרי טיפול של סכמות מתכת ולא בתור פיתרון ליישור שיניים.. רציתי לקבל הסבר מדוייק על האופן שבו הדבר הזה פועל, ואם בכלל זה יעבוד???? תודה רבה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יישור שיניים ע"י פלטה - חוט מתכת - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    06/05/2011

פלטה יכולה לשמש לא רק לאחר היישור אלא גם לצורך יישור במקרים מסויימים. עליך לפנות לאורתודונט ולידע אותו בכך שהפלטה לוחצת מאחור ורופפת מלפנים. לא להתייאש, בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו