מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרהNoa12/05/2011
ד''ר עתליה וסרשטיין , שלום!
אני אחרי טיפול אורתודנטי ממושך שבעקבותיו אני לא מצליחה לסגור את הפה. אני מרגישה כאבים בגולגולת ובמפרקים במיוחד כשאני מנסה ללעוס ובזמן נסיעות. זה מגביל אותי בתפקוד היומיומי.
יעצת לי לפנות למחלקת סגר באוניברסיטת ת"א. שם יעצו לי לפנות לאורטודנטית מסוימת.
הבדיקות הרפואיות שלי תקינות: ראייה, בדיקות דם,בדיקה אצל אא"ג, C.T ראש, ו- C.T לפרקי הלסתות.
פעמיים שתיתי אתופן למשך 10 ימים - לא הרגשתי שיפור
אני אחרי 8 או 9 טיפולי פיזיותרפיה שבהם הוא יעץ לי להוציא את הלסת התחתונה ו/או להטות את הראש וזה אכן מקל על הכאבים אך זה לא נוח ויש לי הקשות של השיניים.
הרופאה שאליה הופנתי לא מעוניינת לטפל בי והיא אמרה לי לחזור לרופא הקודם שטיפל בי.
אני ממש חוזרת לאחור בזמן. מה גם שהרופא הקודם רואה שהמצב תקין מבחינה אורטודנטית וכך יוצא שכל רופא מעביר אותי לרופא אחר.
מי יכול לעזור לי?
הייתי בייעוץ אצל הרבה רופאים וכיוון שאני לא מטופלת שלהם אני מרגישה לא נוח לשאול או להתקשר אני מרגישה כמו מטרד.
אני בהקפאת לימודים ומאוד מעוניינת לחזור ללמוד באוקטובר הקרוב.
אני מנסה ללמד את עצמי פשוט לחיות עם זה אך החשש שלי הוא שאם זה לא יטופל זה יגרום לבעיות אחרות. (רופא אחר אמר לי שהוא רואה שחיקה קלה בראש המפרק).
האם יש משהו שיכול להקל על הכאבים (לא תרופות משככות כאבים)?
האם יש מישהו שיכול להנחות אותי איך להימנע מהכאב או איך לחיות עם זה מבלי שיגרם נזק לשיניים או למפרקים?
אני אוכלת רק אוכל רך אך הכאב מופיע גם בעקבות דברים אחרים כמו דיבור ובזמן ואחרי נסיעות .
אודה לך מאוד אם תוכלי לעזור לי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין13/05/2011אני יודעת על רופאי שיניים פרטיים בתל- אביב, שזה תחום עיסוקם: ד"ר ענת גביש וד"ר אפרים וינוקור. בדקי עליהם באינטרנט ותוכלי לפנות למי מהם שתבחרי.כעקרון לכולנו נכון למען המפרקים: לא להדק שיניים - רוב הזמן צריך להיות בין השיניים העליונות והתחתונות רווח קל, לא ללעוס מסטיקים ולא להשען על הלסת התחתונה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?