אנוויזליין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנוויזליין
    רחלי
    15/05/2011

שלום רב,
    במרומי גיל 27 החלטתי לעשות יישור שיניים. יש לי צפיפות שיניים בלסת עליונה ותחתונה.
    בשל גילי והעובדה שאני עובדת מול קהל יש לי העדפה ברורה לשיטה השקופה.
    הלכתי לבדיקת התאמה באחת הקליניקות באזור מגורי, שם רופא בדק ופסק שפי מראית עינו אני יכולה להתאים לאינוויזליין, ללא עקירות ומיד פרש בפני מחיר של 20 אשח.. וביקש שאעה צילומים לצורך אישור קביעתו.
    לעומת זאת רופא אחרת הציעה לפחות עקירת 2 שיניים וקוביות בלסת תחתונה ולאינוויזליין בעליונה...במחיר 13 אשח..
    אני מאוד מבולבלת ונרתעת מאוד מאופציה של עקירה...
    אשמח לקבל את עצתכם, לשמוע סדר גדול של מחירים ואולי עוד שמות של קליניקות בחיפה שעובדות בשיטת הגשר השקוף.. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנוויזליין

הוספת תגובה

• אנוויזליין - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    15/05/2011

כמובן שאיני יכולה ליעץ לך באשר לתכנית הטיפל העדיפה עבורך. תמיד תיתכנה מספר אופציות טיפוליות ואת צריכה לבחור את מה שמתאים לך ומקובל עליך יותר. מחירים משתנים מרופא לרופא כיוון שמדובר במקצוע חופשי. שמות אורתודונטים בחיפה ושעובדים בשיטה אני סבורה שתמצאי באתר האגודה האותודונטית או באתר ההסתדרות לרפואת שיניים או אצל נציגי חברת אינביזאליין בארץ. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו