קוביות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוביות
    רוני
    19/05/2011

אני בת 19 ויש לי פגם אסטטי קל ביותר רווח ממש קטן בין השיניים העליונות אבל הוא מפריע לי. בייעוץ נאמר לי שניתן לתקן זאת ע"י מכשור קבוע שיודבק על גבי 6-8 שיניים למשך תקופה של שלושה חודשים. קראתי שכדי לחבר את הקוביות משתמשים בחומצה או חומר אחר שיוצר חרירים, האם הדבר יגרום לנזק בלתי הפיך לשן, האם שווה לקחת סיכון לפגיעה בשן עקב פגם כה קל...כלומר האם לא יראו אח"כ חורים קטנטנים (אפילו )על גבי השיניים? האם חרירים כאלו במשך הזמן מתקנים עצמם עם המינרליזציה של הרוק?
    תודה נוגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוביות

הוספת תגובה

• קוביות - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    20/05/2011

אין נזק, לא יראו חרירים. עם זאת עליך לדעת, שאם שינייך אינן רחבות מדי , קיימת אופציה של סגירת הרווח באמצעים שיקומיים על ידי חומר מרוכב או ציפוי חרסיה, שמונע את הצורך בשמירה על רווח סגור לאחר סגירה אורתודונטית של הרווח. כדאי שתתיעצי גם עם רופא השיניים שלך או מומחה לשיקום הפה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו