גשר לשיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גשר לשיניים
    סיגלית
    28/05/2011

שלום רב,
    התחלתי טיפול של יישור שיניים שכלל 2 עקירות והרכבת הגשר, לאחר שבוע גילית שהרופאה שאצלה ביצעתי את הטיפול כלל איננה אורטודנטית השאלה שלי האם הדבר יכול להשפיע על המשך הטיפול שלי? האם רופאת שיניים היא מספיק מומחית כדי לדאוג שהטיפול ייצא תקין ויודעת כיצד למתוח כדי שהשיניים יהיו ישרות או שעליי לעזוב אותה ולפנות למומחה?
    לתשובתכם אודה,
    יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גשר לשיניים

הוספת תגובה

• גשר לשיניים - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    28/05/2011

זוהי בחירה שלך. כל רופא שיניים רשאי על פי חוק לבצע טפולי שיניים כולל יישור שיניים. לאור העובדה שתחום האורתודונטיה מורכב ודורש לימודים מלאים במוסד מוכר הייתי ממליץ בחום לברר אם הרופאה בוגרת התמחות במוסד מוכר. יתכן שסיימה לימודים ולא ניגשה לבחינות. תעודת המומחה מבטיחה לך שאכן הלימודים בוצעו במוסד מוכר והרופאה עברה בהצלחה את בחינות המומחיות מטעם המועצה המדעית משרד הבריאות. לא הייתי מתרשם מהצהרות של "יש לה הרבה נסיון" או "כולם מרוצים מהטיפולים..." וכד'. אם הרופאה איננה מומחית וגם לא סיימה לימודי אורתודונטיה מלאים במוסד מוכר עליך להסיק את המסקנות ולהחליט לגבי המשך הטיפולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו