ציפויי חרסינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפויי חרסינה
    רעות
    09/06/2011

שלום רופאים יקרים,אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעייתי:
    אני עם גשר כבר מזה שנה וחצי ואני לקראת סיום,כשהמצב הוא כזה-2 השיניים שמצידי השיניים הקדמיות(למעלה) קטנות ביחס ליתר השיניים. הרופא הציע לצפות את השיניים הקטנות בציפוי חרסינה על מנת להשוות את השיניים בגודלן ליתר השיניים.
    השאלות שלי: 1)האם הגיוני ששתי שתלים(ל2 שיניים קטנות) יגיעו למחיר של סביבות 5000-6000? האם זה המחיר הסטנדרטי לציפוי חרסינה?
    2)הרופא שלי הוא פרטי. האם כדאי לפנות כעת ליעוץ בכללית למשל?כלומר חוות דעת נוספת מרופא אחר?
    3)האם הטיפול הזה מומלץ לבעיה הנ"ל?כלומר נותן פתרון אסתטי ברמה הכי גבוהה,והציפוי לא נשחק במשך השנים?

אני מקווה שזו לא טירחה להשיב,רק באמת חשוב לי לדעת האם זו העלות הסטנדרטית לציפוי שכזה, והאם הוא בכלל כדאי לנוכח העלות הגבוהה.
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפויי חרסינה

הוספת תגובה

• ציפויי חרסינה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    11/06/2011

שתלים וציפויי חרסינה לשיניים הם בתחום רפואת שיניים כללית או שיקום הפה. פנה לפורום אחר. בנוסף לכך אין אנו דנים בעלויות בפורום זה. אם אכן השיניים קטנות כפי שהוסבר לך אז הפתרון הנכון הוא אכן הגדלתן באמצעים שיקומיים אסתטים. קיימים מספר אופציות להרחבת שיניים וכדי להבין את כולן עליך לגשת להתייעצות אצל רופא שיניים כללי או מומחה לשיקום הפה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו