שאלה חשובה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה!
    מעיין
    11/06/2011

שלום!
    יש לי גשר כבר שנה, אני רוצה להוריד אותו ליום אחד בגלל שאחותי מתחתנת ולהחזיר האם זה אמור לעלות כסף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!

הוספת תגובה

• שאלה חשובה! - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    11/06/2011

כמובן, זה בד"כ לא כלול בתוכנית הטיפול אלא אם סגרת על כך מראש עם הרופא המטפל והפעולה תומחרה מראש ונכללה במחיר הטיפול. אני ממליץ לך לא להסיר את המכשור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה- תגובה!

מעיין
    13/06/2011

היי!
    קודם כל תודה שענית לי על השאלה ... את ההורדה לא לקחתי מראש והיא לא נכללה בטיפול מכיוון שלא ידעתי שאחותי תתחתן (לי שמו במאי גשר ולאחותי הציעו באוקטובר).
    במרפאה שאני נמצאת בה דורשים להורדה והלחזרה ליום שאחרי 2,500 ש"ח זה לא מוגזם קצת?! בנוסף לזה אני לא מבינה מה הבעיה בלהוריד ולהחזיר יום אחרי תוכל להסביר לי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה- תגובה! - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    14/06/2011

הורדה של מכשור אורתודונטי והרכבתו מחדש איננה דומה להסרת כובע וחבישתו מחדש. דבר ראשון מדובר במכשור שנזרק ובמקומו מורכב לך מכשור חדש למכשור יש עלות. דבר שני מדובר בעבודה מרובה של הסרה + הרכבה מחדש שיש לה מרכיב משמעותי - זמן עבודה. נתון אחרון קריטי הוא שלמעשה כאשר מרכיבים מחדש את המכשור נאלצים לחזור אחורה מבחינת שלבי הטיפול כך שזה מאריך משמעותית את אורך הטיפול. גם לנתון זה יש מחיר. אני חוזר על מה שכתבתי קודם: המלצה חמה: אל תסירי את המכשור. זה לא שווה את זה. גם אם היית מקבלת את זה בחינם הייתי ממליץ לך לא להסיר את המכשור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו