בקשר לגשר ולגומיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לגשר ולגומיות
    dpi
    13/06/2011

יש לי גשר בשיניים
    החלק העליון עלי מאז סביביות יוני של כיתה ז' (היום אני מסימת כיתה ט')
    והתחתון בתחילת כיתה ט
    הבעיה העיקרית שהייתה לי היא רווח דיי גדול בשינים העליונות הקידמיות שבעקבותו עברתי מין סוג של ניתוח (קשה לי להסביר)
    הטיפול התעכב כי לקח לשיני הבשר שלי זמן לגדול..
    בטיפול האחרון שהיה לפני כמה ימים קיבלתי גומיות לגשר שעלי לשים אותם 24 שעות כל יום עד להודעה חדשה ( הגומיות שלי נמתחות מהחלק הקדמי של השינים העליונות לחלק האחורי ביותר של השיניים התחתונות )
    השאלות שלי הן אלה
    1) בקרוב אצא למחנה בטבע של 11 ימים והגומיות יקשו עלי במחנה לכן רציתי לדעת עד כמה נזק או עד כמה יתעכב הטיפול שלי ותהליך הורדת הגשר אם ב11 ימי המחנה האלה אני לא ישים גומיות או ישים אותם לקצת זמן או אם למישהו יש פיתרון אחר.. ?
    2)כמה זמן פחות או יותר מאז ששמתי את הגומיות שזה היה הטיפול האחרון שלי אתם חושבים שנשאר לי עם הגשר( למרות שאין לכם צילומים של השינים שלי ואת כל ההסבר על השינים ומה צריך עוד לעשות וכ'ו) אם מישהו יודע להגיד באומדן כמה זמן עוד אצטרך להיות עם הגשר.

תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לגשר ולגומיות

הוספת תגובה

• בקשר לגשר ולגומיות - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    14/06/2011

1. הרכבת גומיות אפשרית גם במחנה בטבע. אל תוותרי לעצמך. המשמעות של הפסקת ההרכבה היא נסיגה בתוצאות הטיפול שהשגת בעזרת הגומיות.
    2. לא נוכל לדעת כמה זמן נשאר לך לטיפול את צריכה לשאול את הרופא המטפל שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו