אורטודנטיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורטודנטיה
    קובי
    21/06/2011

שלום רב,
    הנני בעיצומו של טיפול אורטודנטי מזה 8 חודשים. הטיפולים/ביקורות תקופתיות שלי היו אחת לשבועיים. בזמן האחרון האורטודנט שמטפל בי מגיע למרפאה שאני מטופל בה אחת לחודש, וכעת אחת לחודש וחצי, כיון שזו לא מרפאתו, אלא הוא שכיר/נותן שירות מטעמה. הדבר מאוד מכעיס אותי כיוון שברוב חוצפתו הוא אומר שאם אני רוצה לקבל טיפול מוקדם יותר (כפי שאני צריך, גם לדבריו) אני צריך להגיע למרפאתו שלו, שרחוקה ממני פי 2 מאשר המרפאה ששילמתי לה. שאלתי היא: לפי התקנון/נהלים/חוקים, אחת לכמה זמן חייב להיות האורטודנט זמין לי במהלך הטיפול האורטודנטי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורטודנטיה

הוספת תגובה

• אורטודנטיה - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    21/06/2011

לא קיים תקנון/נוהל/חוקים. מאוד לא מקובל לראות מטופל באורתודונטיה אחת לשבועיים. מקובל יותר אחל ל4-6 שבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטו

קובי
    22/06/2011

תודה על המענה. אני מאוד מופתע ממה שאמרת לי. מדובר בפריצות בחוק לטעמי. ישנו ארגון שאוכל לבדוק עימו את הדברים יותר לעומק (בכל זאת מבחינת נהלים)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטו - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    22/06/2011

מצטערת, לא ידוע לי על קיומו של ארגון כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו