מידע רפואי
פורומים
- פונדקאות
- תזונת ספורט
- הפרעות קצב הלב, הפרעות לב
- טנטרה, מיניות
- ניתוחי לב, השתלות לב, ניתוח מעקפים, התקף לב
- אולטרסאונד בהריון, שקיפות עורפית
- אלימות במשפחה
- זהות מינית, תפקוד מיני
- אורתופדיה אונקולוגית, גרורות בעצמות
- NLP דמיון מודרך
- שיקום לב
- תזונת תינוקות
- תרפיה באומנות
- פסיכולוגיה
- אספרגר - PDD, אוטיזם, חינוך מיוחד
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
מנהל הפורום

- עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנהמלי16/03/2021
עקרתי שני שיניים מצד ימין למעלה בדיוק אחרי הניב
חשוב לציין שתחילה לא הסבירו לי על העקירה או על סיבוכים כלשהן רק נתן לי לחתום ולא אמר לי על מה ולאחר מכן עקר לי את השן עם הרדמה מקומית זמן העקירה הכירורגית הייתה מהירה בערך כ 5 דקות ורופא שם גזה וביקש ללחוץ ולא לאכול שעתיים עד כאן זה משמע סביר הגעתי הבית והחלטתי לנוח עד שתרד לי ההרדמה לאחר כשעתיים התעוררתי בשלולית של דם על המיטה בגלל דימום חזק מאוד ניסיתי לעצור את הדימום עם גזה (חבילות) זה ממש לא עזר ואפילו המשיך לטפטף בריצפה בעלי לקח אותי חזרה למרפאה לעזרה ראשונה אבל גם הוא לא הצליח לעצור את הדימום ושלח אותי למיון פה ולסת דחוף שם ניסו כמה סוגי מחטים לעצירת בדימום וזה לא ממש עזר רק לאחר ששמו בד מיחד עם חומר ודבר חזק + תפירה זה עזר קצת אבל אני הייתי במצב מסוחרר מאוד אחרי איבוד דם ובלי אוכל ושתיה לכן הישפזו אותי להשגחה כל מה שרציתי לדעת זה האם זה תקין מה שקרה פה או שזה לגמרי רשלנות רפואית אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירה
ד''ר דניאל ניצן31/03/2021שלום
דימום לאחר עקירה הוא סיבוך נפוץ.
לגבי מידע על רשלנות רפואית , אנא פנה לעורך דין.
אין הפורום הזה עוסק בכך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?