ד"ר אילן בוש פסיכיאטר ילדים בכיר
מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
ד"ר יוסף שמואלי אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר,
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית לברור גידולים בבלוטה.
יש לי נגע ברירית הלחי. נגע רחב הנראה פסים לבנים אציין שהנגע אח ורק ברירית הלחי ואין ממצאים נוספים, אין היסטוריה רפואית. הרופא שלח את הביופסיה עם אבחנה מבדלת של ליכן פלנוס. תשובת מעבדה: Buccal mucosa with changes consistent with lichen planus. negative for dysplasia קראתי שבכדי שיהיה ליכן פלנוס יש ממצאים נוספים בגוף ואין לי. 1. יכול להיות גם שמדובר במשהו אחר (כממצא שפיר) והעיקר שאבחנו משהו (LP) רק בכדי שתיהיה אבחנה וזה מה שהעלה הרופא השולח? 2. LP הוא ממצא מגורם פיזי או נפשי ? (קראתי שהוא משוייך לדיכאון וחרדה... ומעולם לא היה לי) אשמח להסבר תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רבים עלולים להרגיש נבוכים לשתף בבעיות אינטימיות ומהסיבה הזאת, דוחים את הביקור אצל האורולוג, חשוב שאותם אנשים יתגברו על המבוכה ויבינו את החשיבות הגבוהה של אבחון וטיפול מקדים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד