מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יש לי בעיה קשה328/07/2010
קודם כל אני בן 23 אין לי בעיה של זיקפה אצלי זה מורכב
אני הומו לא רוצה להיות אחד כזה ועומד לי רק על בנים אני רוצה לקיים יחסים עם בנות ולא מצליח
להגיע לזיקפה ולשפיכה. הבעיה היא פסיכולוגית כבר ניסתי הרבה דברים ואיני מעוניין בטיפול תרופתי מזיק שאומנם איתו אגיע לזיקפה מלאה אך לא לשפיכה מה לעשות עזרה בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה
ד''ר נחום זילבר29/07/2010ברר לעצמך את הזהות המינית ולמי אתה נמשך ואין לך צורך בתרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקודי כליותהדסה28/07/2010
האם פרנכימה דקה והידרונפרוזיס קשה בכיליה מעיד על בעיה בתיפקודה ? (מדובר האדם מבוגר)
האם רק ניתוח יפתור את הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד
ד''ר נחום זילבר30/07/2010כן. יש בעיה בתפקוד.ניתן לבצע מיפוי כליות לבירור. לא בהכרח צריך ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיהחייל28/07/2010
שלום אני בחור בן 20 ויש לי בעיה בתפקוד המיני. כאשר אני בתחילתו של אקט מיני עם מישהי
אני מקבל זקפה טובה אבל במהלך הזקפה ממש מההתחלה תמיד נפלט לי טיפות של זרע ( נראה לי שזה זרע)
ולאחר מספר דקות כאשר אני רוצה להתחיל לפעול, אני מאבד את הזקפה ולא מצליח להחזיר אותה, ובאותו זמן ממשיך להיפלט טיפות קטנות של זרע למרות שכבר איבדתי את הזקפה.
ומכאן, בחוסר אונים מוחלט אני שואל:
זה קשור לשפיכה מוקדמת ? אין אונות? או משהו אחר לגמרי כי זה פשוט הורג לי את חיי המין. אשמח לקבל תשובה מאחד המומחים כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייל
ד''ר נחום זילבר29/07/2010הפליטה הראשונית אינה מכילה זרע. לגבי שאר שאלותיך - פנה לרופא לצורך הבהרת העניין וניסיון טיפולי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח-וריקוצלהיצחק28/07/2010
לפני כמה ימים ביקרתי אצל אורולוג מומחה בביה"ח מאיר, וזה הוידיע לי בחגיגיות כי יש לי וריקוצלה דו צדדית, בצד ימן 0.25 ובצד שמאל 0.29. שאלתי היא האם מומלץ לעשות ניתוח בשלב זה או לא מומלץ.
אשמח לתשובה, יצחק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י
ד''ר נחום זילבר30/07/2010צריך לבדוק פרמטרים נוספים כגון,גודל אשך,איכות זרע ולהחליט אם יש צורך בניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין עקום 90 מעלות בזקפה מלאהד''ר נחום זילבר28/07/2010
שלום,
אני בחור בן 17 והבעייה שלי היא.. שיש לי פין עקום!!
אני לא יודע מה לעשות.. זה עקום ב-90 אחוז מעלות בזיקפה מלאה ואני לא צוחק!! :-(
אשמח לדעת מה הבעיה והאם היא ניתנת לתיקון.
תודה רבה ומקווה שתענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור28/07/2010המצב נקרא עקמת מולדת של הפין.
בהחלט יכול להפריע לקיום יחסי מין ובעיקר בדרגת חומרה משמעותית (כמו ושאתה מתאר)
התיקון הוא בניתוח. סיכויי הצלחה מצויינים
ראה גם באתר שלי
מוזמן לקבוע פגישה אם מעוניין
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
מר עקום29/07/2010אבל אני לא בטוח שאני יכול לעבור את הניתוח כי אני מתבייש להגיד זאת לאימי.
האם זה דומה למחלת פיירוני שתוקםת יותר מבוגרים? אם כך, האם אני יכול לשפר את מצבי בעזרת ויטמין E או חומרים מסויימים שמזריקים ישירות לפין?
עוד שאלה שיכולה להשמע לך קצת סתומה, אבל אני חייב לשאול אותה - האם אני יכול לקיים יחסי מין נורמליים? אומנם הפין נוטה 90 מעלות לצד שמאל, אך ניתן ליישר זאת ביד ורציתי לדעת אם זה אפשרי אחרי הכל.
ושוב, תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שתי שאלות
מר עקום29/07/2010האם הניתוח יקצר את איבר מיני? כי למיטב ידיעתי, ככה זה אצל מנותחי פיירוני.
האם הניתוח לקעמת מולדת כלולה בסל הבריאות (למיטב ידיעתי, זה המצב אצל הסובלי מפיירוני).
תודה וכל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,נעמה27/07/2010
באחרונה שמנו לב שאצל בן זוגי יש נפיחות שאני לא יודעת למה היא מתייחסת: נפיחות בצינור השופכה, נפיחות בדרכי השתן או נפיחות במפשעה. בכל מקרה התוצאה היא שיש לו שם היום ממש שני כדורי פינג פונג בשני צידי איבר המין. מה זה יכול להיות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ
ד''ר נחום זילבר30/07/2010פנו לאורולוג לבדיקה ולבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימי דם על שק האשכיםאליהו מנשה27/07/2010
שלום לך
מזה תקופה ארוכה שאני רואה נימי דם ונקודות גדולות או קטנות על שק האשכים.
ומה גם במשך הזמן הן התרבו מאוד זה מדאיג אותי,
זה לא כואב, אבל מטריד, אל מי אני צריך לפנות ומה הטיפול הנכון לכך.
אודה לתשובתכם
אליהו מנשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אליהו
ד''ר נחום זילבר30/07/2010זה לא מדאיג. את יכול לפנות לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מוזרה.12332126/07/2010
לא מזמן נבדקתי כחלק ממעקב אחר וריקוצלה, שע"פ הרופאים אינה דורשת ניתוח בשלב הזה.
אחר הבדיקה הפיזית ירדתי מייד לבדיקת u.s אשכים, שם קרה דבר מוזר.
מיד בתחילת הבדיקה, היתה לי פליטת זרע- כשרק התחיל טיפה להזדקף., ואיני יודע אם היתה זו פליטה מלאה (אם יש דבר כזה בכלל "פליטה חלקית"). נראה לי שהבודק אפילו לא שם לב. אולי זה קשור לתחושת סחרחורת ממש קלה שהרגשתי אחר הבדיקה הפיזית. נראה לי שהיתה תחושת אורגזמה. זה היה מוזר.
רציתי לשאול-1. האם זה יכול להשפיע על התוצאות שהושגו בבדיקה מיד אחרי זה? (1.נפח הורידים, 2.גודל אשכים, וכו') ,שהיו בסדר, או שאין לזה שום קשר, והנתונים נשארים תמיד אותם נתונים? כל', האם יש מקום לשקול בדיקה נוספת?
2. זה קשור לשפיכה מוקדמת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור26/07/2010מדובר בנוזל מבלוטות קופר סביב השופכה, ולא שפיכה
לא משפיע על תוצאות הבדיקה
לא קשור לשפיכה מוקדמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת?
12332128/07/2010תודה רבה. אבל מה זה בדיוק? למה זה לא קורה באמצע היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקשר לגודל הפיןישראל25/07/2010
אני בן 18 וגודל הפין שלי בזקפה הוא 12 עד 12.5 ס"מ
עדיין לא קיימתי יחיסי מין מחחשש שהאיבר מין שלי לא גדול
וומהתגובה של בת הזוג
אשמח לקבל עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישראל
ד''ר אורי גור26/07/2010אין לך כל בעיה.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטוריה מיקרוסקופיתamigo25/07/2010
לד"ר שלום רב,
אני בן 56 ובבדיקות שנתיות נתגלה המימצא של 20 אריטרוציטים RBC
לפני שנה המספר היה 10 ולכן אורולוג עשה לי בדיקת ציטולוגיה וכן אולטרסאונד דרכי השתן.
שתי הבדיקות יצאו תקינות.בנוסף, בבדיקה ידנית של הערמונית הכל היה תקין.
עתה , בנוסף למימצא הזה יש לי צריבה ומעין שריפה לאחר מתן השתן , וכן קצת כאבים בגב מצד ימין ,וכדורי אקמול עוזרים על מנת להוריד את עוצמת הצריבה.צבע השתן ללא שינוי כבר מספר ימים- צבע רגיל.
רופא משפחה שלח אותי לעשות תרבית שתן ואף היא יצאה תקינה- ללא צמיחה.
שאלותיי:
1- זה כמה שנים שאני סובל מן הבעיה ומלבד כך אין כל מימצא אחר בבדיקות דם או שתן שהוא מחוץ לנורמה. מה יכולה להיות הסיבה להימצאות דם בשתן? האם ייתכן שמדובר על ציסטיטיס?אבנים בכליות? אני לא מעשן ואני מטופל בכדורי אנלפריל 30 מ"ג נגד לחץ דם וכן אספירין של 75 מ"ג ליום.האם אחד הכדורים יכול להיות הגורם לכך?
2- האם ציסטוסקופיה או סי.טי של דרכי השתן או כליות הם השלב הבא? עליי לציין שיש לי חשש משתי הבדיקות, ואולם מפחידה אותי יותר עוצמת הקרינה של הסי.טי.
3-למי כדאי לפנות: האם לאורולוג או לנפרולוג או לשניהם?
4- האם יש סיבה לדאגה או האם הדבר מצביע על דבר חמור?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור26/07/2010רצוי לעשות בדיקה עם מיקרוסקופיה שהיא יותר מדויייקת, וכן לחזור על בדיקת השתן הכללית
אם עדיין יש אריתרוציטים ומעל 3 בשדה במיקרוסקופ אז אכן השלב הבא זה ציסטוסקופיה ו- CT
עליך לפנות לאורולוג
הכדורים שאתה נוטל אינם הסיבה לבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זיקפהאלכס.ב25/07/2010
שלום.
אני בן 34 ואני נשוי כבר 6 שנים, מאז החתונה היחסי מין רק הלכו והשתפרו. בתקופה אחרונה (חודש חודש וחצי)אני משום מה גומר מהר כאשר מאז ומתמיד זה לקח הרבה זמן, בנוסף גם לפעמים באמצע קיומי יחסי מין הפין יורד ולוקח הרבה זמן עד שהוא חוזר לפעילות אם בכלל. אנא המליצו מה לעשות או לאן לפנות כדי לטפל בבעיה.
מראש תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליפה ורידית
ד''ר נחום זילבר30/07/2010זו הבעיה המתאימה לתיאור שנתת. נפילת זקפה תוך כדי חדירה ועקב כך השפיכה נהיית מהירה. אם המצב לא משתפר פנה לאורולוג המומחה בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידיםאני25/07/2010
לאחרונה שמתי לב לורידים על איבר המין בצבע סגול או אדום. אין לי כאבים בכלל. רק אני זוכר שורידים הם כחולים וקרובים לעור, ועורקים הם שאדומים והם יותר עמוקים. האם זה נורמלי? האם יכול להיות שזה נגרם ממגע אגרסיבי?
תודה.
אנונימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
ד''ר נחום זילבר30/07/2010יתכן וחיכוך יתר גרם לכך. עם הזמן הכל יחזור לקדמותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות אולטראסאונד כליותמתי25/07/2010
שלום ,
אני בן 31 , עקב כאב של מס' ימים במותן ימין ביצעתי אולטראסאונד כליות
להלן התוצאות:
כליה ימנית – צורה, גודל ומבנה רגיל.
אורכה של הכליה הימנית 11.8 ס"מ.
הודגמו מוקדים היפראקוגניים פזורים על פני הכליה ייתכן כלי דם בלבד.
כליה שמאלית – צורה, גודל ומבנה רגיל.
אורכה של הכליה השמאלית 11.7 ס"מ.
ללא עדות לאבנים או הידרוניפרוזיס דו"צ.
אגן הקטן - שלפוחית השתן בקיבולת תקינה, הדפנות סדירים.
ערמונית - בנפח 20 סמ"ק.
מה ניתן לומר על זה ? האם מוקדים היפראקוגניים בכליות זה ממצא ללא משמעות או שנדרש בירור נוסף? על מה זה יכול להצביע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור26/07/2010יתכן גם שמדובר באבני כליות?
פנה לאורולוג עם הצילומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייהטלי24/07/2010
יש לי ילד בן 10 שמטופל כרגע תרופתית בנוביטרופן וקדקס כי הוא הרטיב ביום ובלילה אך אין שיפור. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אורי גור24/07/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=180 id=link]אורולוגיה ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכליותעופר24/07/2010
שלום,
האם הימצאות אבנים בכליות-בדרכי השתן יכול להיות גורם לכאב באשך באותו צד של הגוף ?
האם יכולה להיגרם בעיה באשך עקב אי-טיפול מידי באבנים אלא המתנה של חודש-חודשיים (הכאב נסבל)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עופר
ד''ר אורי גור24/07/2010אבנים בדרכי השתן יכולות לגרום לכאב המקרין לשק האשכים.
לכן המתנה ממושכת לא תגרום כל נזק לאשך (בהנחה הכאב נובע מהאבנים), אך עלולה להזיק לכליה באותו הצד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)